reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hej
Magda ja wczoraj miałam iść, ale się rozlało ;( nawet do Rossmanna pojechałam autem :sorry2: chociaż to kilka minut ode mnie :sorry2:
Dzisiaj na pewno jak tylko nie będzie padało to pakuje Patryka do wózka i jade po Dominika. Ja mam tylko jeden problem z tym spacerem, że o 16:30-17:00 Patryk musi zjeść obiadek i ja muszę na te kilka minut wpaść do domu i mu go dać :tak: Ale potem moge dalej spacerować:tak:
rubi a Ty jak???? wybierasz się z Monią na małą wycieczkę dzisiaj????
Miłego dnia, ja siadam do pracy, bo mam jej tyle, że nie wiem od czego zacząć :szok:

reklama
Madzia ;-) Ty chyba masz żółte okulary :-) skoro słońce widzisz :-D

z przesłuchaniem... już to kiedyś pisałam ale pewnie jeszcze Cię tu nie było więc... kupiłam na allegro książkę Zawitkowskiego - kupiłam to dużo powiedziane bo ja zapłaciłam a gość mi książki nie wysłał :-( sprawą zajęła sie policja i teraz dostanę zwrot pieniążków które straciłam :-) całe 23zł :-)

a spacer... niestety bez nas bo ja mam początki zapalenia krtani :-( wychodzę z domu tylko jak muszę, a że wczoraj musiałam wyjść jak padał deszcz to...muszę sobie jakąś pelerynkę na deszcz kupić... z parasolką niewygodnie i deszcz po zadku leci jak się do wózka człowiek schyla :-D

Amelkowa :-) suwaczek superowy :-) a niedługo bedzie rok jak Cię w przedszkolu zaatakowałam ;-) pamietasz???

spadam się wykąpać :-) papapapa

Madzia ;-) Ty chyba masz żółte okulary :-) skoro słońce widzisz :-D

z przesłuchaniem... już to kiedyś pisałam ale pewnie jeszcze Cię tu nie było więc... kupiłam na allegro książkę Zawitkowskiego - kupiłam to dużo powiedziane bo ja zapłaciłam a gość mi książki nie wysłał :-( sprawą zajęła sie policja i teraz dostanę zwrot pieniążków które straciłam :-) całe 23zł :-)

a spacer... niestety bez nas bo ja mam początki zapalenia krtani :-( wychodzę z domu tylko jak muszę, a że wczoraj musiałam wyjść jak padał deszcz to...muszę sobie jakąś pelerynkę na deszcz kupić... z parasolką niewygodnie i deszcz po zadku leci jak się do wózka człowiek schyla :-D

Amelkowa :-) suwaczek superowy :-) a niedługo bedzie rok jak Cię w przedszkolu zaatakowałam ;-) pamietasz???

spadam się wykąpać :-) papapapa

oj to kuruj się kochana, bo wiosna czeka ;-)

No słonko było,ale się zmyło:baffled:

Rubi no to interes zrobiłaś:sorry2: No i dobrze,ze się tym policja zjęła,nie ma co pobłażać oszustom:no:
Aga no to ja muszę Maciusia też nkarmić jak wraca ze złobka,także bylibyśmy gotowi po 16,wtedy mogłybyśmy skoczyć na wyspę na obiadek i dalej na spacerek,ale wszystko zależy od pogody:sorry2: Jeszcze sie zgadamy przed 15 ok?

Agnieszka ;-) żeby to się dało...dziś na 13:00 na rehabilitację musimy iść...
a poza tym...kobieta ciężarna i matka karmiąca jest leczona witaminą C i wapnem... moja internistka więcej mi nie da...

Madzia ;-) ja wtedy robiłam zakupy na allegro... ponad 1000zł wydałam i Bogu dzięki ze trafiło mnie jak kupowałam tylko dla siebie i tak tanio ;-) chociaż teraz allegro zwraca chyba do 10000zł :-)
trzeba tylko zgłosić oszustwo na policję i potem przesłać do allegro numer sprawy na policji i nr akt prokuratorskich :-) niestety trochę to trwa...

Ostatnia edycja:
No słonko było,ale się zmyło:baffled:

Rubi no to interes zrobiłaś:sorry2: No i dobrze,ze się tym policja zjęła,nie ma co pobłażać oszustom:no:
Aga no to ja muszę Maciusia też nkarmić jak wraca ze złobka,także bylibyśmy gotowi po 16,wtedy mogłybyśmy skoczyć na wyspę na obiadek i dalej na spacerek,ale wszystko zależy od pogody:sorry2: Jeszcze sie zgadamy przed 15 ok?

ok, jak tylko nie będzie deszczu to jak najbardziej :tak:

Agnieszka ;-) mi te homeopatyczne leki ostatnio nie pomagają :-( przynajmniej nie na zapalenie krtani :-( i tak sobie myślę czy to też nie jest jakaś alergia???

aaa bo ja tu nic nie pisałam... Monika ma (ja też przez cyckowanie) embargo na pestkowce czyli: jabłka, brzoskwinie, morele, śliwki, wiśnie itp. z obecnie dostępnych owoców moze tylko banany :-(

wysypało ją po środowej brzoskwini a jak dałam jej jeszcze jabłko to się zaczęła drapać :no::wściekła/y:

OK spadam - może uda mi się Pulcherinę uspić i sama też się położę... R nie zdąży wrócić, więc na rehabilitację nie idziemy bo Jasińskim nie ma sie kto zająć :-( szkoda...pogoda się ładna robi :-) :tak:

Aga ja nie wiem,ale cos ta pogoda taka niepewna,strasznie wieje za oknem:baffled: Ja chyba ze spaceru zrezygnuje,bo nie chce żeby małęgo przewiało,albo co,bo do żłoba musi chodzić.Może poczekajmy na jakiś słoneczny dzień co?

reklama
Aga ja nie wiem,ale cos ta pogoda taka niepewna,strasznie wieje za oknem:baffled: Ja chyba ze spaceru zrezygnuje,bo nie chce żeby małęgo przewiało,albo co,bo do żłoba musi chodzić.Może poczekajmy na jakiś słoneczny dzień co?

to ok, ja w takim razie tez autem pojade po Dominika, bo jak wieje to ja nie chce tego mojego furczącego Patryka doprawić :no:

Do góry