reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

poniewaz mi jest obojetne to ja moge na Malinke przyjechac bo mi pewnie latwiej pojechac do Was niz wiekszosci wybrac sie do centrum, a rubi w jedna strone moge zabrac chyba ze jedzie tylko z Monia to moge w 2 strony ;-) ?????

reklama
hej my już po konsultacjach
cieszę się że nas nie zatrzymali na oddziale i jak tylko padło słowo-ospa to wszyscy chcieli się nas jak najszybciej pozbyć hehe a Wy mi tu o konsultacjach neurologicznych mówicie:-):-) każdy zdziwiony że lekarka prowadząca nas z ospą przysłała na oddział no cóż przynajmniej wiem na czym stoję a i może tej wizyty na neurologi nie trzeba będzie odwoływać bo kazali poczekać no i obserwować tą ospę. Wczoraj to się tak wystraszyłam jak już usłyszałam o tym szpitalu że szok -jakoś tak mi się chyba źle kojarzy, szkoda tylko, że w taka pogodę młody musi w domu siedzieć

babki wiecie może gdzie mogę załatwić zaświdczenie, że nie pobieram alimentów?????

Aniulka hehehe tak sie ospy wystraszyli hehehe :-D
Duzo zdrówka dla Maciusia :-)

Ja sie na alinemtach nie znam, wiem tylko że przyznaje je sąd, wiec moze tam hymmm ... pojęcia nie mam :confused:

aniulka - to fajnie że Was nie zatrzymali - dużo zdrówka dla Maciusia:-)
Czyli mogę dawać Małemu wodę:-), No Mały sika normalnie- z tym nigdy nie miał problemów bo jest Mały lejek:-), ale dziś byliśmy na szczepieniu i niestey zostało przeniesione, ponieważ pediatra na wszelki wypadek kazała zrobić badanie poziomu cukru i mocz (właśnie w związku z tym dużym zapotrzebowaniem Aleksa na wodę). Boże myślałam, że ucieknę z Małym z przychodni jak Pani pobierała mu krew aż do dwóch próbek - Mały tak strasznie płakał, że normalnie w trakcie padł mi ze zmęczenia i zasnął na siedząco:-(, jeszcze jutro idziemy na badanie moczu i mam nadzieję, że okaże się, iż wszystkie wyniki są w normie i tylko Mały tak polubił wodę:-).
A tak wogóle to dziś w nocy też trochę marudził i dziś Pani laryngolog stwierdziła, że chyba faktycznie idą mu ząbki bo ma w niektórych miejscach już białe dziąsła - niech wychodzą jak najszybciej, żeby Mój bidulek się nie męczył, no i żebyśmy My z Moim m. spokojnie spali:-D

ja sobie dziś daruję wypad na Malinkę...

Jasiek pojechal do dziadków a ja zabieram się za odgruzowanie chaty i jutro nawiedzam Amelkową :-) i moze na tą kawę do anik się załapię ;-)

dzis tylko wypad do banku - proszą mnie grzecznie abym przyszła przeksięgować ratę kredytu bo im sie system sypnął i kasa jest na moim rachunku ale nie spłynęła do nich... no i chca ta kasę..pomyśle... idę jeszcze do nich z pismem zeby mi na 3 miechy zrobili wakacje kredytowe bo ja na wychowawczym zadnej kasy nie dostaję...3majcie kciukasy coby sie zgodzili....:-)

mam nadzieje że słodka minka Moni zadziała na panów w banku :-) szkoda tylko ze to nie od nich zalezy...

OK...smigam...w gruzy ;-)

ja wyjde z domu ok. 10:00...zalezy jak długo Monia będzie spała... zejdzie mi z godzinka nim dotrę na Malinkę bo musze do tego banku podejsc...dzis juz bylo zamknięte...

truskawki jadam ;-) ja już wszystko jadam ;-) jutro jeszcze się na rybkę czaję :-)

reklama
Widzę dziewczyny stajecie się maniaczkami kawek w stylu BB ;-)

Ja jutro z Kubciem tez od 8 rano w Opolu i latam załatwiac sprawunki:tak:

Powiedzcie mi laski gdzie prócz Cerpolu znajde duze składowisko płytek ... bede z Małym, a to nie takie łatwe z nim cos oglądac wiec im więcej w jednym miejscu tym lepiej :tak:. Płytki bede zamawiała przez net, ceny są duzo duzo nizsze ... polampic tylko musze, zapisac co mi sie podoba, a w domku zamówie :tak:
Az 13m potrzebuje :-p

Do góry