Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, ja z jednym mam masakre
, a ja nie pracuje i tylko mam jego na głowie i psy i te pare innych rzeczy. Tylko mi z małym jak ktos zostanie czytaj moja mama to jest swieto lasu i moze jest to z 1 dzien ( oczywiscie na kąpanie musze byc) na 3-4 m-ce. TZ przewaznie wraca jak mały spi, w weekendy to moze z 4h łacznie spędza czasu w domu, zmeczenie dzieciem/rutyną daje coraz wiekszy znak ... a jakby był jeszcze taki drugi adhd disco robaczek chyba bym sie zajechała na max
. Podziwiam Anik
Rubi i Aga takze 

... a tu się okazuje, ze tam gdzie chce odsłaniac ( 3 miejsca), sa to sciany nosne i własnie zbudowane z takiej cegły jak ma byc ... hurrraaaaaaa
jak urodził sie Patryk to Dominik miał prawie 3 latka i duzo rozumiał, on właściwie całą ciążę był przygotowywany do tego, że będzie miał brata. I mysmy tak go nastawiali, że jest to coś super, że brat to fajna sprawa, że to taki kolega do zabawy itp. Jego znajomi mieli rodzeństwo więc porównywałam, że np Mia ma Leo a on będzie miał Patryka :-) A jak Dominik był w wieku Karolci to miałam tylko jego więc mogłam sobie eliminować histerie w drastyczny sposób
Ale oprócz tego ja moje dzieci cały czas przytulam i mówię im że kocham je najbardziej na świecie, dużo się z nimi wygłupiam.
Moja koleżanka ma taką róznicę wieku i jej dzieci szaleją jak nie wiem razem ;-) Głowa do góry, rób to co robisz bo robisz to dobrze, dużo ja przytulaj i spędzaj czas sam na sam jak tylko się da, może angażuj ją do pomocy trochę ;-)