Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
biorę ją na ręce, przytulam to się odpycha i chce na ziemię więc ją kładę a ta wpada w histerię - budzi się mały i też ryczy....

noszzzzz nie wytzymuję nerwowo pytam ją co chce a ta nic tylko sie drze, poszłam do wojtka uspokoić jego - no jakoś się udao do czasu jak u karoli nie włączyła się syrena darcia i znów powtórka z rozrywki 

miałam ochotę wyjść i trzasnąć drzwiami i towarzystwo zostawić niech się wyryczy i uspokoi....

noszzzzz cholender jasny nie wie o co chodzi......

dziwnie się zachowuje to moje dziecię, aż się wzruszyłam a paniw żłobku mówi że strasznie przeżywa narodziny brata i potrzebuje znacznie więcej mojej uwagi 

i nawet są szyszki 
my tam czasem bywamy bo jak nie chce mi się gotować to jedziemy na obiad do piramidy ale za każdym razem to jedzenie jest coraz gorsze
w każdym razie jeśli to niedaleko ciebie to może kiedyś się umówimy na jakąś kawkę
;-)

chylę czoła że z dwójką jesteś non stop i jeszcze żyjesz, ja po kilku dniach słaniam się po ziemi 
i doczekać sie nie mogę
nie wiem jeszcze za co pojedziemy bo wydajemy więcej narazie niż zarabiamy ale będe się tym martwić na kilka dni przed wyjazdem hihihihihi
mam czasem momenty że chce zamknac drzwi i uciez z domu, ale to rzadko. Mowię Wam ja tak bardzo nienawidzę histerii u dzieci, ze ukrócam je na samym początku. Dominik próbował bardzo krótko aż zobaczył, że ze mna nic nie załatwi jak jęczy i krzyczy
z reszta powtarzam mu to na każdym kroku, że z mamą wszystko się da załatwić jak się uśmiecha i nie jęczy ;-)