Hiox
Fanka BB :)
Czesc 
Dopiero do domu dotarlismy i zjedlismy zupke, mam juz dosc tego upału ... boshhh bez klimy w aucie bysmy chyba padli z Kubciem.
Rezygnujemy juz niestety z wyjazdu do Opola, bo po 18 godz musze jechac do kamieniarza ( teraz go nie było i sie telefonicznie umówiłaM). Jestem happy bo granitowe parapety mi wyjda taniej u niego, niz gdzie indziej konglomerat
... A teraz lece Kubcia chłodzic w basenie.
A i zakochałam sie w jednych płytkach, róznica na 1m miedzy cerpolem, a netem to jedyne 35zł
Bawcie sie dobrze kobietki i zdajcie relacje
Dopiero do domu dotarlismy i zjedlismy zupke, mam juz dosc tego upału ... boshhh bez klimy w aucie bysmy chyba padli z Kubciem.
Rezygnujemy juz niestety z wyjazdu do Opola, bo po 18 godz musze jechac do kamieniarza ( teraz go nie było i sie telefonicznie umówiłaM). Jestem happy bo granitowe parapety mi wyjda taniej u niego, niz gdzie indziej konglomerat
... A teraz lece Kubcia chłodzic w basenie.A i zakochałam sie w jednych płytkach, róznica na 1m miedzy cerpolem, a netem to jedyne 35zł

Bawcie sie dobrze kobietki i zdajcie relacje

Ostatnia edycja:

Wpadłam właśnie do rodziców żeby sobie przepis na sałatke ,którą chyb aLora podawała spisać,bo jutro mamy Maciusia urodzinku to trza cos zoraganizować.I szkoda ,ze dzisiaj mnie przez to takie spotaknie omija ,ale mam nadzieję,ze to nie ostatnie 

. Obudził sie jak wyciągałam go z auta pod domem, odłozyłam do wyrka i zasnął znow ... ciekawe kiedy wstanie
zjesc cos by chudzielec musiał ..