reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

ja nie wiem na którą się w ten poniedziałek dostanę do lekarza....
w sumie to nadal czekam...

Amelkowa ;-) może napisz nam jak Anna sypia... tzn. o której zaczynacie procedurę kapieli i zasypiania... bo jak sie umowilmy np na 17:00 a Ania o 19:00 idzie juz spac to troche bez sensu bedzie bo jak sie ktoras spozni to tyle co wejdzie i koniec imprezy bedzie :-/
i nie patrz na nas tylko na swoją córkę :-) to jej musi pasować :-)

a co do dziewczyńskich ciuchów to...corina?? potrzebujesz czegoś??? bo Ania to mi sie wydawała ostatnio wyzsza od Moni ;-)

reklama
rubi, myślę, że 2h na kawke starczy:tak: problem w tygodniu zawsze jest taki, że wcześniej to część nie może, bo w pracy i przedszkolu, a później to dzieci idą spać:tak: dlatego, moim skromnym zdaniem między 17 a 19 jest ok( no chyba, że Ania wcześniej idzie spac). A jak się któraś spóźni to :angry:;-)

i dziewczyny mam prośbę, jakbyście słyszały, że ktoś chce kupić samochód 5,5 letni, w dobrym stanie, mało km przejechane(70tys), przez 5 lat garażowany;-), to dajcie znać, bo zdecydowaliśmy się kupić większy;-) i nasz Nissan Almera jest na sprzedaż:tak: tzn na 99% póki co, bo czekamy na oferty leasingowe;-)

Kurcze Aga my musimy, ale teraz kompletnie inne priorytety. Daj znać co i jak z ciuszkami, tak jak napisałam wcześniej chętnie coś odkupię ;-)

Arcobaleno, my jeszcze nie wiemy czy na 100% teraz, ja bym chciała, bo my dużo jeździmy z 2 dzieci, i mimo, że ta Almera mała nie jest to jednak musimy mieć kombi:tak: pisze Wam o tym, bo wiem, że bardzo trudno jest sprzedać samochód i nóż może któraś coś wie. A co do priorytetów, to naszym, szczerze mówiąc tez nie powinno byc auto, ale nie ma wyjścia :tak:
Co do ciuchów to powiedz mi jaki Nikoś ma rozmiar, bo zimowe mam raczej małe, tzn kombinezon i kurtka na 74, a body i bluzeczki to różnie. Anik tez wiem, że była chętna;-)

Ania chodzi spać przed 20:00, tego dnia może mieć dzień dziecka i się nie kąpać ;-)

ja moim dzieciom takie dni dziecka tez robie ;-) szczególnie jak jest taka brzydka pogoda ;-)

a wczoraj mój Patryk zasnął w aucie przed 19-sta, jak dojechałam do domu, przebrałam my tylko gatki, dałam mleko i spał do prawie 8 rano ;-) tzn z mała przerwą na mleko o 5 ;-)

jak słucham takich rzeczy to mam ochotę polecieć prosto do moich dzieci i je wyściskać :-( czasem człowiek zapomina jakie ma szczęście, że ma zdrowe dzieci:zawstydzona/y:
a najgorsze sa takie maluszki, które od pierwszych dni muszą cierpieć :-:)-:)-(

reklama
Amelkowa ;-) my już zdowaske posłalismy do nieba...

a w Opolu sie urodziła?? wczoraj widziałam karetke neonatologiczna... zawsze sie wtedy modle zeby dzidzie uratowali...

a przyjaciolce powiedz ze bedzie dobrze bo dziewczyny są silne!!!!

Do góry