Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, wszystko ci zejdzie za chwilke
mi zeszło ale jeszcze nie do konca :-( widocznie potrzebuje jeszcze wiecej czasu ;-) w rozmiar 38 juz wchodze bez problemu 

kurcze jakie to straszne ten powrót do pracy, przecież teraz ona będzie spędzać więcej czasu z obcymi aniżeli ze mną
mam doła z tego powodu 

chlebek bezglutenowy trzeba upiec - tata nie wie nawet jak sie machine wlacza, obiadek dla Jaska... cale szczescie ze w sobote zabralam sie za robienie salatki z tunczyka (Marcik - pycha!!!) wiec bylo tego sporo i Jas nie umarl z glodu
w niedziele jedli chlopaki obiadek o 20:00 ale to nic - grunt ze cos cieplego wciagneli ;-)
i maz sie spisał bo dom jeszcze stoi, a to roznie bywa
. O wkładaniu garów do zmywarki ... hym dokładnie wiem o czym mowisz, jak się tego czepie
to słysze "tak sobie poukladasz"
, ta bo to takie skaplikowane i ja nie mam co do roboty
. A przez nieuwage meza Jas tylko skorzysta i wiecej prezentów dostanie :-)
sałatka smakowała :-)
, mowie mu "nie nie nie" to sie zatrzyma zrobi papa i leci dalej, znowu mowie "nie nie nie" to odpowie mi cos po swojemu, pewnie 'spadaj matka'
i juz ma szuflade, drzwi czy ziemie z kwiatka itd 
... i zaczyna wstawac przy meblach ... mogły tak zwolnic z tym rozwojem lub wrocic do czasow jak grzecznie siedział na kocyku i sie bawil
:-)
:-(, siniak na siniaku
:-(. Dzwoniłam do lekarza, mowi, ze to nie jest niepokojace ... ponoc, a mi babcia nawkrecała, ze od kogos tam jej znajomego dziecko umarło:-( własnie przez siniaki, jakis niedobor czegos tam, lekcewazyli bo tak dzieci ponoc maja, siniakow przybywało i jak pojechali do lekarza to juz sie urotowac dziecka nie dało i nie zyje 
Jakie on ma nogi, w sumie tylko piszczele, gorzej jakby go ktos katował:-(, siniak na siniaku
:-(. Dzwoniłam do lekarza, mowi, ze to nie jest niepokojace ... ponoc, a mi babcia nawkrecała, ze od kogos tam jej znajomego dziecko umarło:-( własnie przez siniaki, jakis niedobor czegos tam, lekcewazyli bo tak dzieci ponoc maja, siniakow przybywało i jak pojechali do lekarza to juz sie urotowac dziecka nie dało i nie zyje
![]()