reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

witam Was babeczki :-)

rubi dobrze że u Ciebie już ok troszkę nas nastraszyłaś aaaaaaaaa i dzięki za tel teraz jak dłużej Cię nie będzie to od razu będziesz miała alarm :tak::tak::tak: odezwe sie do Ciebie w przyszłym tyg to się umówimy po te ciasteczka

mój Maciek wogóle nas nie słucha masakra:wściekła/y: jeny doświadczone mamusie dajcie jakieś pomysły na urwisa??? niedługo chyba będę błagać SUPERNIANIĘ o pomoc hihi :szok:

marcik pocieszę Cię że to dopiero początek:szok: z tym gangsterowaniem :tak: teraz jak juz zaczął wstawać to będziesz miała bieganinę :-) (a z tymi siniakami to trochę mi się wierzyć nie chce może dziecku coś poważniejszego było a rodzice tego nie zauważyli no sama nie wiem....ale bardzo smutne to co napisałaś)

reklama
ale ja zyje ;-) i tez nie wydaje mi sie zeby poza siniakami nie bylo innych objawow...moze choroba zaatakowala nerki ale to dawaloby jakies objawy...
ja mialam szczescie bo mieszkalam tuz nad lekarka, obok laborantki i pod pielegniarkami - do lekarza chodzilam pol pierta nizej, a na zastrzyki pietro wyzej ;-)

hm no wiesz to tylko pozazdrościć taaaakiego sąsiedztwa:-D:-D pewnie trudno było uciec przed zastrzykami

zastrzykow sie nie balam ;-) nienawidzilam polykac tabletek i jak mialam z 5 lat to sama poprosilam pania doktor o zastrzyki ;-)
najgorzej bylo na podworku bo wiecej mnie upominala lekarka niz mama ze mam tak nie szalec a niestety okna miala na wszystkie strony i nie dalo sie ukryc ;-)

Bry laseczki :-)

Ja nie wiem co temu dziecku było, mi to babcia mowiła, bo to jakiejs jej znajomej w rodzinie tak sie stało. Na bank to był objaw jakiejs choroby i najwidoczniej siegneła juz stanu krytycznego, bo dziecka nie ma :no:
Nasz pediatra jak z nim wczoraj konsultowalismy (telefonicznie) Kubunia siniaki, powiedział, ze to jest normalne :szok:, bo on nam gwałtownie ruszył z kopyta i ciałko nieprzyzwyczajone :no:, a u mnie same twarde podłogi :baffled:. Kubus ma tylko siniaki na tych nozkach - piszczele i kolana, nigdzie wiecej, ja mysle ze to urazowe :confused:. No chyba, ze sie o cos walnie :baffled: to wtedy mu siniak wychodzi, ale to tez normalne ... boshe byc matka jest przekichane :szok::no:, człowiek nad wszystkim panikuje i sie trzesie :baffled::confused:
Kubus mial raz pobierana krew z zyły w raczce i tak mu na Witosa pobrały, ze sie probka nie nadawała do badania, a na raczce siniaka miał 2 tyg, zyła chyba pekła :wściekła/y:. Narazie doktor mowił, ze nie ma potrzeby Kubcia meczyc badaniem :dry:
Ja mdleje na pobieranie krwi :-D i mi ciarki przechodza na sama mysl meczenia mojego dziecka :-(

Aniulka a Twoj Gangster nie ma siniaków, jak lata na 'gangsterce'? :confused:

Rubi Ty mnie nie stresuj;-) :-p

Amelkowa korzystaj z wolnego :tak: wyspij sie na zapas, bo juz za niedługo ... bonanza;-):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marcik ;-) ja Cie nie chcialam straszyc tylko napisac ze chorba objawiajaca sie siniakami istnieje... i to wlasnie na nogach - w innych miejscach raczej nie....

co do laboratorium na Witosa to... strasznie ciezko jest trafic tam na pania ktora potrafi pobrac krew od dziecka... kiedys jezdzilismy do Lomy i panie pobieraly Jasiowi krew z paluszka - nie plakal. potem testy alergiczne robilismy na Witosa (tak polecila pani alergolog) i za pierwszym razem bylo OK a potem masakra - od tego czasu Jasiek panicznie boi sie pobierania krwi!!!
teraz mimo ze alergolozka polecala Witosa zrobimy testy w Lomie na Glogowskiej - te babeczki sa bardzo fajne i zawsze maja cos dla dziecka ze "odwage" ;-)

Nam krew pobierała izba przyjec :baffled:

Ja wiem ze sa takie choroby, myslisz dlaczego panikuje :-p, z tego co mi doktor tłumaczył te siniaki sa inne niz zwykłe obiciowe :confused:

Wczoraj Kubus dostał paczke od swojego przyszłego chrzestnego i był tam dla niego nocnik, ten wypasiony sedes fishera, no bawi sie nim pięknie, nowa zabawka :-D, a dzisiaj moj tato mu przywiozł taki dmuchany plac zabaw - baseniki, piekne :tak: - Kubus juz zaczyna zgarniac prezety na dzien dziecka :-). A ja własnie siedze na ogrodku i zamawiam mu szczeniaczka uczniaczka bo jeszcze nie ma :zawstydzona/y:

Jasiek zbiera jeszcze imieninowe prezenty ;-)

a ja mam.... 3 kropki!!! nie wiem czy to ospa czy nie bo kropki wygladaja na ospowe ale nie swedza... jutro szukam zastepczego lekarza bo moja pani doktor bedzie dopiero w poniedzialek :-( hmmm... ospe to ja juz mialam... na razie ogladam sie jak Jasiek tydzien temu :-)

reklama
Rubi moj tato miał w zyciu 2x ospe i półpascia, którego zniusł bardzo bardzo źle :-(

Do góry