inna odrobina pozytywnego myślenia i się wkręcisz

nie zakładaj na początku że się nie uda.. ;-)
Wcale tak nie zakładam

;-)
inna udanej wycieczki, może przynajmniej w Chorzowie zobaczycie jakieś zwierzęta bo my byliśmy w naszym opolskim i było nieciekawie

Wycieczka była super, gdyby nie zachowanie Oliwki to napisałabym że było idealnie

W ogóle to było spotkanie z moimi przyjaciółkami z BB

One obydwie są ze Śląska, więc miejsce spotkania padło na Śląskie Zoo ;-)
A mi się w opolskim zoo podoba

Byliśmy w zeszłym roku i w tym też się wybieramy
Nie powinnaś być wściekła na siebie

Takie wypadki się niestety zdarzają, najważniejsze że nic się Maćkowi nie stało

My z Oliwką jakiś czas temu też mieliśmy niezłą przygodę - będzie miała pamiątkę do końca zycia w postaci blizny na czole
no i koniec naszegoweekendwego wypadu... wczoraj Jasiek zostal obsypany ale jeszcze nie wiedzialam czy to ospa czy cos go ugryzlo (jedna kropka to ewidentne ugryzienie jakiegos robala) a dzis rano... glowa, brzuszek, nozki.... pojechalismy do lekarza i pani doktor nie miala watpliwosci - OSPA

no i dobrze... lepiej teraz niz gdyby mial ja przyniesc tuz po "rozpakowaniu"
No to faktycznie lepiej teraz, niż jak się dzidziuś pojawi

A jak się Jasiek czuje??
inna ;-) plotkuj z nami - bedziesz wtedy na biezaco

no i czekamy na relacje z ZOO - musialabym sie wybrac do jakiegos innego zeby porownac je z naszym, ktore bardzo mi sie podoba :-) jak bylismy tam ostatnio to sobie pomyslalam ze gdybym mieszkala blizej to kupilabym karnet caloroczny

tylko nie wiem czy bedzie mi sie chcialo wozkiem targac przez cale miasto do zoo... zobaczymy
No postaram się plotkować

Mam nadzieję, że mi się to uda ;-)
Jeśli chodzi o Zoo to było super, Oliwka nawet słonia nakarmiła

Tylko jej zachowanie pozostawia wiele do życzenia, ale cóż
A może idź do lekarza ???? Mam nadzieję, że to nic poważnego
Jeśli chodzi o Lidla to faktycznie - żeby kupić coś co jest chodliwe trzeba z samego rana tam iść

Ostatnio jak były sandałki dla dzieci to poszłam przed 10 i wybór był już słaby... Na szczęście udało mi się kupić 2 pary Oliwce
Kurczę, tak szybko minął ten weekend

A ja nawet nie odpoczęłam... A na następny mam zjazd w szkole i jakieś kolokwium... Nawet nie wiem jakie

I muszę się jutro dowiedzieć