reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Mi się podaba:
sl-03 - najbardziej :-p
504
513
514
510
511
551
552
925
955
946

a Tobie które?

reklama
Marcik ;-) sl-03 zdecydowanie za jasny - ja musze brac pod uwage glownego powozacego ktorego lapki nie grzesza zwykle czystoscia ;-)

moje typy kolorystyczne to:
504 (tez jasny ale...)
513
514
517
552

malz popatrzyl i.... nic nie powiedzial...

ciazowe ADHD, syndrom wicia gniazda - jak zwal tak zwal :-) ale szukam, buszuje po necie i....

Amelkowa ;-) patrz co znalazlam - ROGAL PODUSZKA DO KARMIENIA ZDEJMOWANA POSZEWKA (641737057) - Aukcje internetowe Allegro

poogladaj sobie co jeszcze ma ten sprzedawca bo bede u nich robila zakupy - mozemy sie zebrac i za przesylke zaplacimy raz - po 8 zl. bo ja tylko kuriera biore pod uwage :-) musze jeszcze szwagierke zapytac - ona tez rodzi w sierpniu a jeszcze niczego nie ma...
ja kupuje posciel, ochraniacz i przybornik na lozeczko. zastanawiam sie nad rozkiem...:sorry:
i znow taki wybor wzorow i kolorow ze.....aaaaaa

Widze Rubi ze robisz zakupy na allegro tak samo jak ja :-) Ja juz kupilam posciel do wozka i taki ladny rozek no i dla siebie poduszke poporodowa...w sumie to nie wiem czy sie przyda ale od przybytku glowa nie boli :-D

Pozdrawiam :-D

Rubi co bedziesz chłopa pytac, sama zdecyduj ;-)
Ja czytałam, ze wozek powinien byc w kolorach ziemi wtedy mniej robactwo cignie :tak:

No to prezenty dla Kubcia na dzien dziecka zamowione :-) Od taty juz przyszedł bo mu wczesniej zamowiłam tego szczeniaczka uczniaczka, teraz czekamy na prezent od mła i od mojej siory bo za nia tez dzis zamawiałam :-) Ciekawe czy sie Małemu spodobaja :confused2:

Widze Rubi ze robisz zakupy na allegro tak samo jak ja :-) Ja juz kupilam posciel do wozka i taki ladny rozek no i dla siebie poduszke poporodowa...w sumie to nie wiem czy sie przyda ale od przybytku glowa nie boli :-D

Pozdrawiam :-D

natimove ;-) allegro i tylko opcja "kurier" bo mieszkam na 4 pietrze a windy niet :wściekła/y:
teoretycznie moglabym zawlec malza do sklepu ale wtedy wydalibysmy wiecej niz na allegro doliczajac wszystkie koszty przesylki - tu malz musialby za osiolka robic i chyba dlatego nie oponuje jak ciagle jakis kurier puka do drzwi :-);-):tak:

wozek powinien byc w kolorze brudnych dzieciecych raczek :-):tak::-D no przy pierwszym dziecku mozna sobie pozwolic na inny kolorek ;-)
gdybym miala kupowac dzis to.... nadal nie wiem... 552? 513? 504? ale ten ostatni ma kolor czystych raczek...:happy:

no popatrz - ja znalazlam tam posciel za 29 zl. i wydaje mi sie to niedrogo - bo ja w zasadzie potrzebuej tylko poszewke na kolderke - poduszeczki nie uzywalam i nawet nie wiem gdzie sa poszewki na poduszke z jaskowych komlpetow.
to samo z przybornikiem.... mialam juz upatrzony za 44 zl a tu ten drozszy - haftowany jest za 39 zl...
moj malz powiedzial ze Jaskowi kupil komplet poscieli za ok. 100 zl ale wtedy z baldachimem i innymi pierdolami kupowal... teraz jestem o tyle madrzejsza ze wiem ze naldachimu uzywac nie bede, zadnych przescieradelek z falbankami pod materac pchac nie bede... zastanawiam sie tylko nad.. kolorami - czy pojsc w rozowy czy dostosowac sie do pokoju - zielen... dobrze ze tylko takie problemy mam ;-)
Amelkowa - ja jeszcze tez nie kupuje... jak znajdziesz cos tanszego to daj znac ;-)

Amelkowa ;-) komplety poscieli sa nawet 13-czesciowe!!! musisz popatrzec czy "komplet" obejmuje same poszewki czy tez kolderke i poduszeczke oraz inne duperele...
ja chce tylko poszewke na kolderke i ochraniacz na boki lozeczka - zastanawiam sie czy brac to w komplecie czy osobno kupic posciel i osobno ochraniacz.

przybornik mi sie przyda bo przewijak bede miala na lozeczku wiec chcialabym miec kremy, chusteczki i pampersy pod reka. jak Jasiek byl maly to przewijak mialam w lazience na pralce ale teraz pralka jest waska i otwierana od gory wiec ta opcja mi odpada...
nie wiem jak bedzie u Ciebie ale do kolyski przybornik moze po prostu nie pasowac a przewijaka nie da sie tez chyba zamontowac na kolysce - musisz to sprawdzic...

reklama
Amelkowa zastanów się czy potrzebna jest pośćiel. Ja używałam rożka jak Ola maleńka była a teraz ją przykrywam tylko tym rożkiem.Podusia nie potrzebna jest a nawet niebezpieczna w nocy. Ja nie mam pościeli a mała sypia w kołysce ale tam jest powlekany materacyk.Dodatkowo mam kocyk.
Ach aż wam zazdroszczę że będziecie mieć takie słodkie maleństwo...moja Ola to kawał kobity!!Tak urosła....

Do góry