Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To teraz rozumiem skąd te kolejki do kas na PKPArco ja mam z komputerem o tyle dobrze że przed podróżnymi udaję, że rozkład jazdy sprawdzam a tak na prawdę patrzę na BB![]()
;-)
kto nas przebije?
. Brawo dla Oli.Rozumiem ,ze spi u Dominika
Co do kozaczków to zobacz w Smyku, albo na allegro,tylko tam musisz konkretnie długośc wkładki znać,bo rozmiar rozmiarowi nie równy,a przymierzyć sie przecież nie da.
Ale daj jej czasem zerknąć do nas co? Co do siedzenia w lodowce ,to ma dziewczyna figurę i może sobie pozwolic na ciążowe szaleństwo. No i czyżby nałóg BB cie dopadał,ze ciągle tu zerkasz? Chyba jestes jednym z nielicznych,bo to bardziej babskie forum.
jak to jest też tak macie??

i nie tylko wysłuchiwać pojękiwania nieletnich 
żyć nie umierać hihihi 

coś poleciało ale nie wiem cooo...trwało to zaledwie 2 min 

akurat przebierałam wojtka...jej pomysłowość nie zna granic...

jak zwykle mnie nie zawiodłaś długością posta

,fajnie tak bez jęczenia wypic kawkę i zjeść śniadanko nie?
no i czlowiek ma powód,zeby sie normalnie ubrac,pomalować ,bo jak się siedzi w domu to wiadomo.No a byłaś na zakupach ciuchowych? Ja jak miałam iść do pracy to się złapałam na tym,ze mam same adidasy,dresy i bluzy
trzeba było garderobe na gwałt zaopatrzyć.
ja nie lubię sie spóźniać,ale ze tak powiem jestem na styk,tylko,ze zawsze jadę jak wariat żeby zdąrzyć klnąc na wszystkie łamagi po drodze
No i jak przyjeżdżam do pracy to mam taki poziom adrenaliny,ze juz kawy pić nie muszę

ma pomysły dziewczyna
może też liczy na kilka nowych ciuszków;-)
Oby tak dalej;-)
Biedulko Ty wyśpij sie w weekend porządnie, bo nie pociągniesz tak długo
ja jak daje Patrykowi mleko koło 5-6 to sobie zawsze myślę, że jakby on po mleku nie zasypiał to bym padła z wycieńczenia
moje dzieci chodzą spać koło 20:00 i wstaja między 7 a 8, więc nie mam co stawac do konkursu na wczesne wstawanie