reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Arco ja mam alergie na takich ludzi i przeważnie tak sie we mnie gotuje,że zawsze coś napyskuję:sorry2:
Kamea napewno wszystko jest dobrze,a jeszcze lekarze potwierdzają,więc się nie martw.
Anik dzięki za kawkę i sorki,ze koleżanke przywlokłam:sorry2:
Daggy ,Arogo ja narazie rezygnuje z fitnessu,bo kasy brak.W grudniu tez będzie ciężko ,bo i Mikołaj i święta,to na prezenty trzeba cos zaoszczędzić i jeszcze za mieszkanie za 3 m-ce musze zapłacić,o studiach nie wspomnę:sorry2:,chyba już się zacznę dołowac jak zwiążę koniec z końcem:-(.
Ale tak a'propos wyjazdu moich znajomych do Szkocji i chęci K na wyjazd,to i tak nie zamierzam sie stąd ruszać.Wprawdzie tam życie pod względem finansowym lżejsze,ale takich fajnych koleżanek jak tu nie ma:tak:

reklama
Madzia nie dołuj mnie:-(, już Mojemu P. mówiłam, ze w końcu znalazłam sobie fajowe koleżanki, a teraz stąd uciekamy...
Ale mam nadzieję, ze w Zawierciu mnie odwiedzicie na mega imprezkę jakąś :-D

bry :-)

no cos w tym jest...Monia zwykle budzi sie usmiechnieta a dzis.... buczała cały czas...dopierow wozku przestala ale cała droge do złoba zero usmiechu... na szczescie jak ja pani na rece wziela i powiedziala ze beda humorek poprawiac to przez paszcze córki mej przemknal usmieszek....

to ta pogoda do bani:-(
Mój urwis przebudził się o 5 ,poryczal,że "strazy nie ma" chociaz leżała obok niego,podniósł mi ciśnienie i jeszcze zasnął do 6.30,a ja juz zasnąć nie mogłam,jak przysnęłam to budzik zadzwonił:dry:
W pracy od wczoraj mi tu pewna baba ciśnienie podnosi:wściekła/y: więc ja póki co kawy nie potrzebuję:-p
diata moja dzisiaj chyba pójdzie w odstwakę,bo pani pewna ma urodziny,więc ciacho będzie i się raczej nie powstrzymam.Jakoś musze swoje nerwy ukoić nie?;-)

Madzia :-) ja chyba zaraz pomkne do MSWiA z pismem i po drodze cukierenke Tylczynskich napadne...ze 2 paczki wrabie ;-) i czekolada Milka z całymi orzechami mnie kusi.... cała wielka tabliczke bym pochlonela... 300g :-) ;-) mniam

Ja dzisiaj tez mam nerwa przez TZ i juz opierdzieliłam sprzataczke ( od razu umiała umyc poręcze i parapety jak jej powiedziałam ze zdecydowalismy ze wspolnotą ;-):-p:cool2:, ze jak tak dalej będzie czyli do konca tego miesiaca, to wstrzymujemy przelewy dla jej firmy i takie tam inne, czemu piwnica niepozamiatana itd itd) i mi lepiej :D TZ oczywiscie tez sie dostało :D

Planuje dzis Młodego do Bajlandii zabrac, ale nie wiem czy dotrzemy w ten deszcz :-( dzis bez auta jestesmy :eek:

reklama
jeny.... Hiox...jak tak wszystkich opierdzielasz to ja sie chyba Ciebie boje....
no ale tez mam czasem takie stany ;-)
moze zrobmy tabelke kiedy ktora okres ma miec zeby wiedziec ktora kiedy z daleka omijac :-D

Do góry