reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Witam,
Magda my musimy sie skonsultować w sprawie jakiegoś szczepienia, które jest między 17 a 18 miesiącem życia, tego szczepienia w Anglii nie ma:no: A Patryk do teraz szedł według tego co jest w Anglii:tak:
Dominik przejdzie na to co jest w Polsce, bo tutaj jest szczepienie w wieku 5 lat, a w Anglii to samo w wieku 3 lat,. on go juz nie dostał w Anglii, więc dostanie w przyszłym roku:tak:

reklama
Arco :-) Monia chora i mam L4 do wtorku....własnie mnie małpa oblala/oplula woda.... dałam jej piciu piciu a ta nabrala do buzi i....matce na spodnie.....aaaaaaaaaaaaaa

Arogo a co to za szczepienie,bo ja już nie pamiętam? to 3 w 1 ? Ale coś mi świta,ze mysmy to mieli własnie po polsku a przy okazji szczepilismy na pneumo. Następne własnie za 3 lata.
Rubi wolne masz? edit : a juz wiem
Arco jakies 3,5 mniej,ale teraz waga stanęła w miejscu,więc motywacja mniejsza:baffled:

rubi to lepiej jej powiedz, żeby posprzatała:tak:
A Patryk dzisiaj ugryzł Dominika, oczywiście wtulił sie z wielką miłością i go dziabnął:szok: Dominik w ryk, my z R do Patryka, że tak nie wolno itp, że ma przeprosić brata, a on tak się zawstydził, że go chyba takiego jeszcze nie widziałam:confused: Ale zaraz zrobił Domkowi moja moja, a potem to się już tulił do niego cały czas;-):-) Najlepsze jest to, że on rozumie co to znaczy gryźć, bo wczoraj jak chciał mnie ugryźć (oczywiście z miłości:-D) to się go pytam:" co Ty mamusi robisz?", a on mi na to: " gize" :szok:

Magda ja nawet nie wiem co to za szczepienie, bo nie mam wykazu polskich szczepień:no: Patryk wczoraj miał pneumokoki, a ja dopiero sobie załatwiam polską książeczkę zdrowia, bo nie mam dla Patryka:sorry2:

Ostatnia edycja:
Arogo ;-) musze posprzatac bo dzis rodzinka przybywa ;-) długo na nią czekałam :-) ale to fajne człowieki sa i nawet jak nie do konca uda mi sie ogarnac chate to nie beda mieli mi twgo za złe bo wierze ze przybeda z wizyta a nie na wizytacje ;-) ;-)

Monia jest bardzo pomocna - jak śpi :-D :-D :-D

Arogo ;-) musze posprzatac bo dzis rodzinka przybywa ;-) długo na nią czekałam :-) ale to fajne człowieki sa i nawet jak nie do konca uda mi sie ogarnac chate to nie beda mieli mi twgo za złe bo wierze ze przybeda z wizyta a nie na wizytacje ;-) ;-)

Monia jest bardzo pomocna - jak śpi :-D :-D :-D
Rubi ja dzisiaj z Nisiem na szczepieniu jestem w Opolu, chętnie bym Cie odwiedziła ale jak Monisia chora to nie będę ryzykować, no i sprzątania masz dużo przed wizytą to tym bardziej nie będę przeszkadzać ;-)

Ale miałam tydzień, codziennie byłam z Małym w mieście bo albo wizyta u lekarza albo rehabilitacja, ciesze się że już się kończy :-)

Arco i oby tych wizyt jak najmniej:tak: tzn nie w mieście,ale u lekarzy;-)
Rubi fajnie mieć taką rodzinkę:tak::-D z tym sprzątaniem się nie przemęczaj ,bo jak człowieki fajne to i wyrozumiałe:tak:

reklama
Do góry