Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a sprzątaczka???? brudna porecz czy nie pozamiatana piwnica to nie sprawa zycia i smierci a jej sie tez oberwalo....
, Za mną była tylko jedna osoba więc gdyby CI ludzie stanęli w kolejce to chyba by się taka krzywda im nie stała, a ja mimo że byłam pierwsza w kolejce to jak ta głupia czekałam ponad 15 minut, bo co chwilkę przychodził ktoś "bez kolejki" 

:-) teraz tylko na konsultacje do dr G czy mamy iść dalej według angielskich szczepień czy już polskich

,zjadłam 3 mikroskopijne kawałeczki ciasta,popiłam kawką i fajnie było dopóki mnie brzuch nie rozbolał.Odzwyczaił sie od słodyczy co co
A dzisiaj, o ile koleżanki zza śniany mnie nie namówią na ciasto co zostało z wczoraj,to dalej sie dietuję
Juz tak fajnie było jak mnie wyganiał,a teraz mam przy nim siedzieć.Ok wieczorem mogę siedzieć,ale jak się w nocy przebudzi to nie chce mi sie tam kwitnąć
,a już dzisiaj w nocy próbował mnie zmusić-powiedziałam ,ze idę siusiu i już nie wróciłam,ale zasnął sam