Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Arogoooooooooooooo nie dobijaj mnie plisssssssssssssssss
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Arogoooooooooooooo nie dobijaj mnie plisssssssssssssssss

Pomyśl sobie tak, że nic nie zmienisz do przyszłego tygodnia, na pewno wszystko będzie ok
Szczególnie, że piszesz, że Kubuś rozwija się prawidłowo;-) Znam dziewczynę, która urodziła wcześniaka, najeździła się tyle po specjalistach, że szok, cały czas było podejrzenie niepełnosprawności :-( a teraz mały ma juz 4 latka i wszystko jest z nim ok, rozwija się jak rówieśnicy
także głowa do góry;-) 

i obudził się o 7:40 jak już wszyscy bylismy na nogach;-)
A Dominik wstał o 7:30

Że tu taka kolejka, ludzie czekają a ja sobie z dzieckiem wchodzę, to pielęgniarka mu na to że ja byłam umówiona na konkretna godzinę i czy jak on byłby z małym dzieckiem czy też by tak mówił i że to oni przychodzą sobie jak chcą na te pobranie krwi, to się zamknął.Bry :-)
Arco :-) a czym Ci kolekowicz zepsuł humor??? co takiego gadał???
ja sie właśnie dokształcam... dowiaduje się nowych rzeczy:-) i o to przeciez chodzi ;-)
zmykam bo lektura długa ;-)

ale też czasami pielęgniarka albo lekarz opieprzali ludzi, a raz nawet starszy dziadziuś jak jeszcze byłam w ciąży ( w 9 miesiącu) to nawrzeszczał na ludzi, ze nie chcą mnie przepuścić w kolejce 

, a teraz nynka sobie z P. a ja odpoczywam