reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
hej kobty
O ja bym pół sklepu wykupiła......a na lego dla Oli mam chętkę i na kotka interaktywnego.....ale ceny szok. Narazie zainwestowałam w PSP Domka, starszy jest więc bardziej potrzebuje niestety,,,,,no ale Ola nic poza książeczkami ostatnio nie dostawała( ale ona uwielbia akurat ).....a teraz muszę płaćić karę w bibliotece prawie 300 zł....obiegówka potrzebna....a auto muszę naprawić i też chyba wydać min. 300 zł.....ech.......
A wczoraj nas zaskoczyła tekstem:
Zastanawiam się, gdzie podziała się latarka?
No szok...takie teksty w 20 miesięczny kajtek? No boska ta moja córa.
A co do ukrywania zakupów to mój nigdy nie kuma co nowe co nie.....zero stresu, mogłabym mieć co dzień nowe ciuchy, Ola nowe zabawki on i tak się nie łapie w tym....Z tym, że u nas nie kryjemy się z zakupami, nie ma takiej potrzeby.

Bry :-)

no i po darmowej wysyłce...
a wiecie ze ceny w tym sklepie do ktorego zapodałam linka były ruchome??? ja wrócilam do domu i pokazywalam R te zabawki to ceny były po ok. 4-5 zł wyzsze :szok:

zadylam do roboty.... ;-) miłego

cześć dziewczyny
a ja dzis siedze w domu :-)
i czekam na tel ze żłoba żeby zabrać wojtka jak znów zacznie rzygać :baffled:

w weekend chcę zabrać dzieciaki na sanki tylko najpierw muszę je wyhaczyć i tu rodzi się moje pytanie czy nie wiecie drogie opolanki gdzie takowy towar można zakupić??
ostatnio widziałam fajne sanki w tesco ale to było z jakiś tydzień temu no i oczywiście mój szanowny m jak chciałam żeby je przytachał do kasy stwierdził ze śniegu napewno jeszcze nie będzie i nie będzie kupował :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo nie ma ich gdzie wstawić :angry::angry::angry::angry::angry:
no i coooo?? zima jak tralala a sanek pewnie już nimo :crazy::crazy::crazy:

madzia jak tam samochód?? ;-)

dobra idę coś wszamać bo mi kiszki marsza grają :-)

Hellołłł.
Mysmy w niedziele na tym kiepskim sniegu powozili trochę Kubusia po podwórku, ale teraz to był miał radochy co nie miara, tylko nie ma kiedy z nim wyjść :-/
A teraz mam newsa. Byłam wczoraj na usg jamy brzusznej, bo w niedzielę przez kilka godzin tak mnie brzuch bolał, że żadne leki mi nie pomagały. Pani dr zrobiła mi usg i efekt... trzy prześliczne kamienie w woreczku żółciowym...do usunięcia...

Heloł ;-)

Dawno cosik nie sniezyło ;-) jutro ponoc ma nadrobic ;-)

Rubi teraz cięzkie czasy (pogoda + mikołajki) i kurierzy dowozą z opoznieniem dzien lub dwa :-(
Kamea współczuje :-(

edit:
w Realu promocja na pampki i pampkomajtki po ok 42zł , papmki w kartonach po ok 65zł :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Rubi ja nie mam paczek nadanych we wtorek :-(. A TZ zamowienie z piatku przyszło wczoraj :baffled:. Psy karmy nie maja, dzis sie skonczyła ... matko niech oni cos zrobia z tymi drogami bo jest istna masakra, mimo zimowek i jazdy emeryta, 'dupa' auta tanczy co jakis czas :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry