reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Arco ;-) no bo przeterminowane ciastka sa szkodliwe!!! można się zatruć albo coś ;-) :-) :-D

7 grudnia idę z Monią do poradni rehabilitacyjnej... planuje wziąć wtedy wolny dzien do odebrania za któryś dzien swiat więc powinnam byc w domu już ok. 10:00 ;-)

spadam do wyrkowa :-) gut najt

kamea i rubi - dzięki wam bardzo za zaangażowanie :-),przeprowadziłyście tak gorącą dyskusję,że jak teraz czytam -to aż wypieki mam ;-). Wiadomo,że każda z nas ma inne priorytety jeżeli chodzi o pobyt w szpitalu, ale w końcu żyjemy w XXI wieku i mamy prawo do tego, aby zarówno nas jak i nasze maleństwa traktowano w sposób cywilizowany!!!
kamea wcale mnienie dziwi,że masz negatywny stosunek do szpitala na Reymonta, bo twoje wspomnienia z pobytu w nim szpitalu są poprostu szokujące, tyle zaniedbań ze strony personelu ... skandal!!!

Dziękuję wam za życzenia krótkiego porodu i połogu :-) Mam nadzieję, że tak właśnie będzie!

Wiecie co - marzy mi się, że w takim szpitalu może być normalnie: cały personel medyczny wykonuje swoją pracę sumiennie, położne są miłe,cierpliwe, wyrozumiałe, oddane swoim podopiecznym, lekarze są wysokiej klasy specjalistami, zaangażowanymi w pracę, którzy na pierwszym miejscu stawiają dobro pacjentki i jej dziecka,otaczają ich troską i najlepszą opieką ... i takie tam.
Czy to jest możliwe? Może tak - w końcu w wielu instytucjach (nawet tych publicznych) jest już całkiem normalnie ...
No dobra - ja to się tu pojawiam w nocy, bo jakoś spania nie mam,za to pół dnia potrafię przespać :-D Ciekawe czy jak dzidzia się urodzi -to będzi mi łatwo się przestawic ... Idę spać.

a no biało:tak:
Myśmy buty Maciusiowi kupili w niedziele,a wczoraj w komisie wyhaczyłam elefanten z goretexu prawie nowiuteńkie za 20 zł i teraz sie zastanaiwam co zrobić z tamtymi,które kosztowały 150 zł:dry: a i w komisie też znalazłam fajny kombinezon za oszałamiającą kwote 39 zł:tak: w sumie najbardziej mo o te spodnie chodziła,ale kutreczka sie też przyda,chociaż jakas taka za cieńka na te mrozy. Czyli zakupy udane;-)

Mamuśki był tez fajny kombinezon cocodrillo Kombinezon cocodrillo stan idealny nowy r.68 (1343118830) - Aukcje internetowe Allegro ale rozm 80 tylko,ze u nich to są duże rozmiary także to takie nawet 86 bym powiedziała ,tylko ceny nie pamiętam,ale też jakas nie wysoka.Mymy mieli identyczny i już go obiecałam Anik,ale ciagle trawają jego poszukiwania:sorry2: Anik mam nadzieję,ze zdążymu zanim sie zima skonczy;-)

reklama
Madzia jak uwazasz, ze bedą niepotrzebne to tak jak Arco pisze, oddac mozesz do 7 dni :tak:
Fakt Cocodrillo wielgachne są ;-). My mamy spodnie ocieplane od nich z zeszłego roku, kupiony roz 98 i dalej musze troche podwijac ;-). Moze za rok tez będą dobre ;-)
Kozaki dla syna mam juz upatrzone i dla matki tysh :tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry