reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

inna ;-) a Tobie kiedy by pasowalo przyjechac do Opola???

dziewczyny - myslcie intensywnie nad terminem - ja dzis znikam bo moj lapek jedzie na badania techniczne - mam nadzieje ze wieczorem juz wroci ;-)

3majcie sie cieplo ;-)

reklama
inna ;-) a Tobie kiedy by pasowalo przyjechac do Opola???
Szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia :no::laugh2:Jedno jest pewne - w tygodniu odpada, bo pracuję od 9 do 16 :baffled:

U nas w końcu przestało padać, ale ciągle się chmurzy :sorry:
Zastanawiam się czy dawać dzisiaj Oliwce prezent - rowerek czy poczekać aż pogoda się poprawi?? Bo na pewno jak zobaczy ten rower to będzie chciała iść na dwór... A w taką pogodę to ja wolę z nią nie ryzykować, bo dopiero co antybiotyk przestała brać :baffled:

Czesc kobitki :-) Ale ta pogoda w balona leci...raz pada a za chwile slonce swieci :-D

Wiecie,moja kolezanka wczoraj w nocy dostala skurczy..wody odeszly i juz urodzila a termin na 9 czerwiec miala...szczesciara a my coniektore dalej zapakowane :szok:

Amelkowa to zesz miala dzis szczesliwy dzien kochana :-)

Ja nawet dzis w humorze ale ciekawe na jak dlugo..az znow nie zaczne myslec i zalapie dola :wściekła/y:

Moja dzidzia chyba strajkuje :angry:

Pozdrawiam cieplo i milego popoludnia zycze :-)

Helloł ;-)

komputerek wyczyszczony z badziewi i smiega tak szybko ze masssskara ;-)

brzuch mnie boli bo znow lekko przecenilam swoje obecne mozliwosci - wzielo mnie na mycie Jaskowych aut - tych najwiekszych - do wanny zmiescily mi sie az 2 ;-) no i chcac nie chcac musialam sie schylic bo opcja kleczenia przy wannie juz odpada - brzuch za duzy a rece za krotkie :wściekła/y:;-):-)

no ale umylam wehikuly :-) jasiek nawet nie zauwazyl bo najpierw byl zaaferowany grami planszowymi a teraz z tata rozlozyli tor do jazdy samochodzikami... :-)

Jasinski najpierw ryczal przy grze w grzybki (ze nie zebral wszystkich) ale nastepnym razem bylo juz lepiej ;-) stwierdzil ze jutro tez chce Dzien dziecka ;-)

na razie spadam - znow robie symulacje zakupowa bo znalazlam pampersy w bardzo korzystnej cenie i wszystko znow przeliczam - ksiegowa sie ze mnie wykwalifikowana zrobi po tych zakupach ;-)

do "nocki" ;-)

Amelkowa!!! wez no-spe i jak musisz to apap!!! no i PIJ do bolu zeby pozbyc sie bolu! wlaz pod prysznic i polewaj nerke ciepla (ale nie goraca) woda - mi to czasem pomagalo....

a ja mam doła....3 msc minęły a mała nadal kolki....M ma duzo pracy a mnie ręce odpadają...wziął j ateraz na chwilę bo myślałam że się poryczę.......lekarstwo się skończyło a nowego nie zamawiałam bo myślałam ze kolki miną......

Amelkowa ;-) a te rysunki pokazuja ciezarna czy "zwyklego" czlowieka? bo mu to teraz tam mamy "rewolucje" ;-)

daggy ;-) nie wiem jak pomoc <tuli tuli>

Oj dziewczyny brzuchate czasem to myślę jaka laba była jak sobie mała w brzuszku siedziała........:-) a jesczcze lepiej jak to większe było w brzuchu ;-) . Dziś wściekły na mnie bo chciał grę GTa (od 18 lat) i zabroniłam....no to tekst -"a koledzy mają a ja jak zwykle nie".....grrr JAK ZWYKLE ciekawe......i wogóle jest niedobry ostatnio...ech

Amelkowa.....a będzie jeszcze gorzej :tak:
Mnie w 9 msc to bolały nawet paznokcie :-D ojoj fatalnie było

reklama
tatus kupil synkowi na dzien dziecka tor wyscigowy z autkami... synek juz (?!) spi a tatus.... BAWI SIE!!!!
ehhh... jak to jest ze dorosle kobiety - matki nie bawia sie lalkami swoich corek a tatusiowie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry