Marcik w dalszym ciągu chcesz odsprzedać swój rożek??? bo z tego co kojarzę Rubi już skombinowała...
Yes
czesc dziewczyny ;-)
Marcik ;-) hmmm.... wczoraj Cie w ogole chyba na forum nie bylo... w niedziele miala byc rozmowa z TZ na temat domu - mam dwie opcje:
1. albo sie pozabijaliscie
2. kupujecie dom ;-)
mam nadzieje ze ta druga opcja jest wlasciwa ;-):-)
No cos sie ruszyło

Dzisiaj miałam z 5 telefonów od TZ z relacja jakie domy na sprzedaz widział jezdzac po miescie i oczywiscie dzwonił na podane tam numery

Rozmowy staneły na tym, ze mieszkanie sprzedajemy, jutro TZ ma spotkanie ile, za ile, na ile kredytowo jest zdolny

. Iles domów juz wyszukanych jest

. Mama robotnikow u siebie juz popedza, aby mi mieszkanie zwolnic

Koniec rozmowy z TZ zakonczył sie tak "Kochanie zrobie wszystko abysmy mieli domek "

:-):-):-), normalnie az dziwnie, bo gdzie stare "na jakim ty swiecie zyjesz"

. Teraz TZ czesciej o domu gada, niz ja :-):-):-):-) w koncuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wie co jest priorytetem :-):-):-)
Wczoraj byłam z Kubciem w sklepie, kupiłam Posrednika, ledwo ze sklepu wyszłam, a zadzwonił do nas TZ i pyta co robimy bla bla bla, gadam ze własnie spacerujemy i byłam w sklepie i wziełam Posrednika, a on "no i co jest cos ciekawego" ... ta w 5 sekund na spacerze miałam przejzec

Zobaczymy jak sie to wszystko potoczy, sprzedaz mieszkania, kredyt itd ... bo zbyt piekne mi sie to wydaje i mnie pesymizm łapie

Chyba musze sie do tej Scandi wybrac
Wiecie co nas spotkało na allegro

Zamowiłam Kubusiowi zabawke, za moja siore, a przyszła inna

. Napisałam do sprzedawcy (juz wczoraj rano) i cisza, tel nie odbiera, a to super sprzedawca jest

... juz jestem wkur....a i zaraz smaruje meila do centrum sporów