reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

ewuniaf Hania ślicznotka, a ten uśmiech...modelki;-) Ja też chce córeczkę!!!! Mamy dziewczynek, proszę o sprawdzony przepis;-)

A kapcie kupowałam w Baby Blue (obok starego Jysku). Nawet nie pomyślałam, żeby wejść do tego sklepu obok piekarni...:baffled:

rubi ja też kupiłam na lato małemu sandałki na paskach (no bo lato i upał, to chciałam, żeby stópki mogły sobie pooddychać;-)), ale tak jak piszesz, stópka koszmarnie się w nich wykrzywiała i odstawiłam. Jak narazie wszystkie buty kupujemy z elefantena. Muszę pilnować, kiedy w sklepach pojawi się kolekcja zimowa, bo później wszystkiego poprzebierane i nie możemy dostać naszego rozmiaru.

Małgonia tez taka ślicznusia!!!! Dziewczyny co ztym przepisem???

reklama
Hahaha usmiałam sie z przepisau na dziewczynke!!!!:-D

Kamea ja nie wiem jaki przepis ci podać bo u nas jak widzisz jak polujemy na dziewczynke to chłopak wychodzi a jak na chłopaka to dziewczynka :-D dzieki za podanie mijes gdzie paputy dla dziecka kupić można!!!

Ona!!! Piekna Gosieńka!!! Zmieniła sie bardzo- pamietam to zdjęcie twojego Z, z Gosiunią w MT teraz to juz duża panna (choć drobniutka jak moja) aha 9kg powiadasz??? Hania nie przekroczyła jeszcze 7 kg :/:baffled:

\rubi dzieki:) Musze sie przejsc do tego sklepu może kupie małej coś fajnego. No i tez musze miec takie których sama nie sciągnie bo jest zdolniach z niej i tez potrafi wszystko zdjąć z nóżek

Ona pytałaś czy mieszkam kolo Gimpelki- wiec nie choć niedaleko (jakieś poł godziny na piechote przez pola :) ) ale byłyśmy razem z dziecmi i mężusiami na spacerku w lesie :) jakiś czas temu

Ostatnia edycja:
Bamboszki napewno cieplutkie, ale jakie maja miec przeznaczenie? Bo jeżeli do biegania po domku, to ja bym wzieła coś z ABSem, żeby mała się nie "rozjeżdżała" na podłodze. Jeżeli zaś chcesz do wózka/chusty to jak najbardziej ok.

reklama
Bamboszki napewno cieplutkie, ale jakie maja miec przeznaczenie? Bo jeżeli do biegania po domku, to ja bym wzieła coś z ABSem, żeby mała się nie "rozjeżdżała" na podłodze. Jeżeli zaś chcesz do wózka/chusty to jak najbardziej ok.

No wlasnie do wózka, zeby girki nie zmarzły :) a deo domu zainwestuje wedlug waszych rad w ABS-y :)

mam tez dwa problemy które mnie czekają za jakiś czas:

1. jaki wybrac fotelik do auta
2. kombinezon na zime, dwuczesciowy? jedno?

Czytam i czytam opinie i glupieje :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry