dzięki dziewczyny

:-)
Ona23 może sie źle wyraziłam. Ja Hani teraz takie papucie na antypoślizgowej podeszwie kupuje bo butów z prawdziwego zdarzenia takich do chodzenia po dworze to jeszcze nie

tez nie wypuszczam jeszcze małej z wózka (a raczej z chusty) . Mamy panele na dużej powierzchni i Hani w skarpetach sie nogi rozjeżdzają, dlatego te papucie nosi jak sie na dywanie nie chce bawić:-) Myśle że to ją troszke przyzwyczai że ma "coś" na nóżkach bo mieliśmy z Miskiem problem - pozwalalismy mu cały czas boso latać i jak chciałam mu pierwszy raz buty ubrać to wył jakby go ze skóry obdzierali i za nic nie chciał wstać

Hania najlepiej sie czuje jak chodzi z całkiem bosymi nóżkami no ale teraz sie zimno zrobiło a mała po chorobie wiec nie lata boso

tylko w skarpetach albo paputach
Agita Hania nam pierwszy raz wstała w łóżeczku jak miała niespełna 6 miesięcy. Wtedy też zaczęła raczkować ale nie miała zamiaru siedzieć. Siedzieć pewnie sama zaczeła dopiero jakieś 2 tygodnie temu
Ona i powiedz sama czy Gosieńka nie wygląda śmiesznie jak z takim skupieniem na twarzy tą rączkę wystawia????

ja po prostu nie moge sie opanować tak mi sie śmiać chce jak na Hanie patrze
Arcobaleno Moja Hania wygląda na nie wiecej niż 5 miesięcy może wkleje póżniej jakąś fotke

nosi rozmiar 74 a i body na 62 czasem na nią wchodzą. Małe to to i chude ale sprawne za to
A widze że twój maluszek coraz wiecej ząbków ma!!! Jak to przechodzi??? u nas jeszcze ani jednego nie ma....
Rubi a ty gdzieś sie podziała???? pewnie zapracowana co????
Gimpelka a ty gdzie\?/ Idziesz z Otkiem na spacerek jakiś?? My na 12 do laryngologa na kontrole i po zaświadczenie dla Hani do żłobka że już zdrowa (szkoda tylko że Michał nie

)