reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Rubi Ty Królowa Allegro chcesz w sklepie stacjonarnym kupować?? ;-) na 1go maja tam gdzie firanki sprzedają w głębi kupisz włóczki i na Reymonta na przeciwko szkoły też jest pasmanteria

reklama
Dzięki ;-) najpierw to sie musze nauczyc dziergac a potem bede szukala super welenki ;-)
albo kupie sobie łowieckem i bede miala swojska welenke :-D

Cześć dziewczyny.

Kube wczoraj chróbsko rozłożyło. Gorączka i z nosa leci mu ja z konewki. Noc była masakryczna. Chłop jeszcze za bardzo nie potrafi sam nosa wydmuchać, a jak widzi aspirator to zaczyna uciekać, kopać i używać innych sztuk walki w celu samoobrony.Spałąm dzisiaj, aż 3 godziny.

Linki powrzucam jutro po obiadku, bo musze je odnaleźć. Ja też znam tylko te pasmanterie, o których dziewczyny pisały, ale sama kupuje wszystko w mojej okolicy.
A jak będziecie kupowały włóczkę, to na banderoli macie napisane jaki numer szydełka nalezy użyć do danej włóczki (na drutach się nie znam). zawyczaj podany jest przedział np. 3-3,5. Ja zawsze biorę, te szydełka o mnieszym numerze.

wklejam zdjęcie moich ostatnich wypocin. ....mam nadzieję, że was nie zniechęce;-)

Aha, rubi, a gdzie Ty tą łowieckę trzymać będziesz? Pod łózkiem? ;)

Załączniki

• DSC03658.jpg
    DSC03658.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC03655.jpg
    DSC03655.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Dzięki Arco. Kwiatki robiłam sama, tylko koraliki są "kupne";-)

Kuba na szczęście już lepiej, bo zmierzły był obrzydliwie. Tylko te jego pomysły... Ostatnio ma faze gotowania. Wyciąga mi wszystkie garnki, miski, łyzki itp. wywleka mi to wszystko do pokoju i gotuje... Na przyprawach też nie oszczędza... łazi i tylko "mamma ziupa":baffled:

reklama
Bry ;-)

ja jestem ale... Monia chora i nie daje pisac... czytam na raty :-( na pisanie musze znalezc czas...moze jak ksiezna pani zasnie ;-)
milego

edit: ksiezna pani spi ;-) nie wiem jak dlugo bo co chwilke kaszle :-( inhalacje leca, syropek leci a kaszel jakby wiekszy... wczoraj w dzien tyle nie kaszlala co dzisiaj... mam nadzieje ze to w dobra stroe podaza...

Ewuniaf? co z Toba? jak prawko? ja sie musze za swoje zabrac....w sensie badania lekarskie uaktualnic i odnowic blankiet bo mam jeszcze papierowa wersje na panienskie nazwisko :szok: no i trza sie za jakims gruchotem rozgladac powolutku ;-)

sylha? a co u Ciebie? uwolnilas sie juz na dobre od szefa?

madzialena? melduj sie!

ona? gdzie sie ukrywasz?

wylazic z ukrycia i pisac mi to co sie swieci!!!! ale juz!

Kamea ;-) dzieki za linka ;-) po wyplacie napadam na pasmanterie i kupuje kordonek i szydelko ;-) moja pierwsza praca bedzie sznureczek do rekawiczek bo Monia je ciagle gubi ;-) jak mi sie uda to sie pochwale :-D:-D :-D

dobra...spadam makaron ugotowac bo pomidorowka juz jest a makaron nadal w paczce siedzie ;-)

milego jeszcze raz ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry