reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Witam serdecznie nowe koleżanki:)

Rubi...a że zapytam-w których okolicach centrum mieszkasz?bo ja nysy łużyckiej,ale w części dzielnicy generalskiej:) póki co,bo niedługo centralnie na krakowskiej:))))

reklama
Rubi, nie wiem jak zrobić żeby były dwa cytaty w jednym poście.
Mieszkam na Oleskiej, blisko generalskiej, ale na spacery w tamte rejony nie chadzam.
Znać mnie możecie z widzenia, taka praca, dużo ludzi mnie rozpoznaje i nawet o tym nie wiem.

ala ;-) pod postem masz znaczki "dodaj na bloga", "edytuj" (w to klikasz jak chcesz cos dopisac), "odpowiedz", "cytuj" i "cudzysłów z plusikiem" i jak to ostanie zaznaczysz kilka razy to i potem klinkiesz "odpowiedz" to wyskoczą Ci cytaty wypowiedzi do których chcesz się odniesc ;-)

powolutku się polapiesz co i jak ;-) jakby co to pytaj smiało ;-)

Madzialena jak mloda wyzdrowieje to mogę wpasć, na nysy tak? bo juz się pogubilam, duzo tych lokum masz :-)
Na nogach to rzut beretem ode mnie ;-)

reklama
Do góry