reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

No to tylko teraz czekać aż Małgosia wyzdrowieje, ale kaszel ma jak stary palacz...cos te syropy nie dają za duzo, w poneidzialek pojde do kontroli

reklama
A witam wszystkie panie ;-)

Trzeba by mi się do jakieś robotu wziąć, skoro w przyszłym tygodniu planuje sobie wczasy, ale taaaaaaaaaaaak mi się nic nie chce. Tylko że to nie pomoże, niestety...

Więc życzę wszystkim miłego dzionka, zdrówka tym, co chorują i śmig do zajęć tzw. pożytecznych. :cool2:

ona-nie lubię jak dzieciaczki chorują:/człowiek sam nie wie jak pomóc...dużo zdrówka:)

villa :) - a poleń się:))) tyle Twojego,za chwilkę będziesz tylko marzyć,żeby sie lenić:p

Wkurzona jestem, wrrrrr
Chodzi o inspekcję fotelików i podejście organizatora

rozwiń swoją myśl o co chodzi? nie odbędzie się? bo moja kolezanka jedzie z Katowic specjalnie na nią.

Madzialena - weekend jak weekend. Do babci nie pojechalismy ani dziadka bo chorzy, mloda wychodzi pomalu z choroby, ja jestem zmartwiona bo babka u ktorej w srode bylam w pracy nie odbiera moich telefonow, nie odp na sms-y. i niewiem czy mam isć w srodę czy co...najgorsze jest to,ze pieniazkow nie dostalam jeszcze ;/

A witam i zmykam zaraz - muszę sobie torbę spakować, a po południu jeszcze kilka spraw w Opolu na mnie czeka....

ona no to nieciekawie z tą babką - miejmy nadzieję, że sie nie okaże, że to jakaś naciągaczka - niefajnie by było :no:

U mnie weekend minął w chmurze pyłu z gładzi, wieczorem znajomi zjechali z Eurobiznesem - zostałam szybko bankrutem :-D;-) (po raz drugi w zyciu, bo tyleż też razy w to grałam). Dziś M ma zamiar wykonać ostatnie szlify, więc chyba będzie można od jutra doprowadzać chałupę do porządku - czas święty, bo zaraz potem czeka jeszcze pranie ubranek i td. a czasu coraz mniej i mniej...

Miłego dnia kobietki - niech się przebija słonko u Was tak samo jak u mnie ;-)

reklama
rozwiń swoją myśl o co chodzi? nie odbędzie się? bo moja kolezanka jedzie z Katowic specjalnie na nią.

Madzialena - weekend jak weekend. Do babci nie pojechalismy ani dziadka bo chorzy, mloda wychodzi pomalu z choroby, ja jestem zmartwiona bo babka u ktorej w srode bylam w pracy nie odbiera moich telefonow, nie odp na sms-y. i niewiem czy mam isć w srodę czy co...najgorsze jest to,ze pieniazkow nie dostalam jeszcze ;/

Odbędzie się ale zastanawiali się czy przyjechać, bo mało ludzi. Sorry, ale takie rzeczy się ustala na etapie konkursu, tzn przyjedziemy do miasta które wygrało pod warunkiem że zapisze się tyle a tyle osób.
Nie zmienia się zasad w trakcie gry, to jest bardzo nie fair. Mąż dziś zadzwonił i go uspokoili że coś tam się ruszyło z zapisami.
A koleżanka się zapisała mailowo?
Oprócz Niej i Ciebie ktoś jeszcze z tego forum się wybiera?

Poza tym informacja o zapisach na plakatach jest tak mało czytelna, że naprawdę mało kto ją zauważy, więc pretensje powinni mieć do siebie. O akcji wie dużo osób, tylko pewnie nie każdy się zapisuje na godzinę.

Do góry