reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

my wlasnie wrocilysmy ze spaceru. poszlam na bolko, nawet nie wiedzialam,ze mamy silownie na wolnym powietrzu, pogoda poprostu super..

Villa zamawiam kartkę wielkanocną :D

reklama
Hej ja też wróciłam z Opola i generalnie nic ciekawego się nie dowiedziałam....
Nigdzie mi nie umieją odpowiedzieć na pytanie czy M jeżeli miał zasiłek dla bezrobotnych transferowany z Niemiec, ale na niemieckie konto- czyli w ogóle ta kasa Polski nie widziała, to czy ma się rozliczyć czy nie.....no to jeżeli tego skarbówka nie wie- to kto to ma wiedzieć?!?!JA?!?!?!Czy ja się zajmuję fiskusem?!?!?!Ale jak coś będzie nie tak to potem oczywiście my za to będziemy odpowiadać.....
Echhh idę się dotlenić póki mi się jeszcze chce

ona z wilekanocnymi idę na łatwiznę ;-) Zdjęcie - wierszyk - wydruk czarno niały i sio do rodzinki (takei wygodnictwo :zawstydzona/y:); jak mam wenę, to robię kartki na Boże Narodzenie (ale ostatnio tez poszły gotowe - ze sklepu)

Hej dziewczyny!!!

Villandra chetnie pomoge z kartkami :) Yez uwielbiam takie rzeczy tylko wiecznie czasu brak:-( Aha no i zazdroszcze tego porzadku bo ja jakos sie w sobie zebrac nie moge zeby chalupke porzadnie ogarnac....

Ona my tez na spacerku dzisiaj bylismy. Nawet Kasi rower wyciagnelam a Haniutka maszerowala chwile na wlasnych nogach po dworze :) Slonko piekne az sie chce spacerowac :) SZkoda tylko ze Hania bardziej kaszlala po spacerze
Sylha kiepsko ze nic sie nie udalo dowiedziec... Jak tam po spacerku????

Ja z kartkami też zawsze ide na łatwizne i zazwyczaj je kupuję na ostatnią minutę:sorry: z resztą ja je tylko do teściów i siostry M wysyłam, z braćmi idziemy po nowoczesnemu i jakiś ładny mailik wysyłamy....takie lenistwo.....
Aj dotleniłam się tak tak :-) teraz wciągnęłam śledzia i klopsa:szok:, i strasznie mnie zawsze wieczorem suszy jakby nie wiem jakiego kacora miała!!!!

sylha ja się w ciąży wodę w ogole pić nauczyłam - bo wczesniej jakoś mi nie smakowała i w ogóle niewiele płynów piłam (1 litr to było duuuuużo), a potem 1,5 l butla nie licząc innych płynów - ale w końcu to ważne - organizm sam się upomni o wszystko czego mu potrzeba ;-)

uciekam spać - kolorowych snów.

A mi właśnie moja ulubiona woda przestała smakować, na razie ją piję, bo piję, bo mamy zaps, ale muszę sobie coś innego poszukać.....Ale normalnie jak wielbłąd na pustyni:szok:, ja też zawsze raczej mało piłam, a teraz to masakra- tak butla właśnie 1,5L to na sam wieczór wciągam!!!!

Sylha wydaje mi się, że Twój emek nie musi się rozliczać. Mój też brał niemieckie bezrobotne transferowane do Polski ... tylko no właśnie jakie konto??? Nie pamiętam czy na pl czy de:szok:Jutro zapytam. Ale wiem napewno, że się z niego nie rozliczał.

reklama
Witam:)

Sylha-ciary,to nie te strachajło,tylko te z ekscytacji:))) jak wspominam początek ciąży...:))0

mnie w ciąży od niczego kompletnie nie odrzuciło:/ kawę piłam ale przestawiłam się na zbożówkę :) jadłam jak zwykle.Pamietam jak miałam pypcia na piwo,aż płakałam,bo przeca w ciąży? to moja mama co nie pije normalnie kupiła puszkę i mi nalała:) wypiłam łyka i wystarczyło:)))

Do góry