Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
agnieszka ;-) no to juz niedlugo bedziecie w Opolu :-) dobrze ze Patryk juz lepiej sie czuje :-) no i wage chlopak ma :-)
Monia ostatnio chyba troszke wyluzowala i nie tyje tak jak wczesniej...rosnie laska i niedlugo mleczko przestanie wystarczac...
lista Amelkowej ;-) jest bardzo krotka wiec prosze i info na PW kto wchodzi w interes i skada sie na prezent ;-)
Bry u mnie ciagle wirus wiec duzo nie napisze ........ Aniulka link dla ciebie Przylesie • Strona główna w nowych blokach na 2011rok maja byc i 4 pokojowe mieszkanka.......... Inna gratulacje ))))))))))) ........... Amelkowa super, niech wam sie dobrze mieszka
CZESC kobitki...ja nadal się męcze, opracowanie badań....jezu jakie to czasochłonne.....Amelkowa super......to wreszcie mam kogos na spacer blisko.....jeszcze pare dni i będe mia·ła więcej luzu...fajnie ci.....ja bym tak chętnie zmieniła juz mieszkanko na większe...bo ciasno jak cholera.
A s jakiej firmy macie neta?...szkoda że nie od nas.....buuu ....
my juz wrocilysmy od logopedy ;-)
Jasiek dzieki szantazowi pojechal do przedszkola (szantazowalam malza ze jak nie wstanie i Jasia nie zawiezie to zostawie go samego z Monia i odwioze mlodego do przedszkola)
panna M znow mi po drodze na wierch zasnela i wietrzy sie na balkonie :-)
no a u logopedy... 2 tygodnie temu pol poradni slyszalo ze usilujemy Monie butla karmic a dzis... wziela smoka do buzi - napila sie troche bez zadnych oporow jakby to codziennie robila - pani logopeda chyba w szoku byla - gdyby nie widziala akcji tydzien temu to by nie wierzyla...taka mam coreczke partyzantke ;-)
a ja mam telefon z Playa :-) i bardzo mi sie podobie bo 1000 SMSow mam za free :-) i wiecie co??? czasem mi to nie starcza w miesiacu i potem musze placic cale 19 groszy za SMSa
rubi ale rozmowy do playa sa b.drogie w porównaniu z innymi operatowami ach a co do naszej paki to czy pasuje Ci czwartek tak ok 13.30-14.00
kurcze my z A podenewowani bo nie wychodzi nam to co chcieliśmy zrobić i teraz czas goni, chatki niet i co dalej?????? Amelkowa, Daggy nie zdziwcie sie jak we trzy będziemy sąsiadkami....bo i już taką możliwość bierzemy pod uwagę
czy możliwe jest aby od opicia się sokiem jabłkowym bolały jajniki??????/
bardzo bolały......albo to nie jajniki hm coś co jest u babek na wysokości bioder z przodu???
aniulka ;-) jajniki chyba nie powinny bolec od soku...
a o chatje nie boj nic :-) wybierzemy sasiadujace ze soba przesla ktoregos mostu i bedziem sasiadkami
a czwartek mi pasi
a play.... to byl awaryjny telefon...a zostal na stale ;-) uzywam go w sumie tylko do SMSowania, czasem gdzies dryndne ;-) a ze drogo do mnie to wiem i dlatego jak ktos do mnie dzwoni to mi sie zbieraja minutki darmowe :-):-):-)
Monia chorawa :-( kaszle :-( ja juz chyba zmeczona jestem...od rana do nocy :-( od kilku dni...
Jas poszedl do przedszkola ;-) ida dzis do Bajkowa a moj synek przezywa czy bedzie mial z kim isc w parze....to jego niechodzenie do przedszkola chyba zle wplywa na relacje z rowiesnikami...
nic mi sie nie chce...
niedlugo bede bezdomna i pewnie bezrobotna bo cos sie z pracy za bardzo dopytuja co bede robila po macierzynskim... a macierzynski konczy mi sie 21.12 :-(