reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

inna :-) GRATULACJE :-)

agnieszka ;-) no to juz niedlugo bedziecie w Opolu :-) dobrze ze Patryk juz lepiej sie czuje :-) no i wage chlopak ma :-)
Monia ostatnio chyba troszke wyluzowala i nie tyje tak jak wczesniej...rosnie laska i niedlugo mleczko przestanie wystarczac...

lista Amelkowej ;-) jest bardzo krotka wiec prosze i info na PW kto wchodzi w interes i skada sie na prezent ;-)

spadam do garow ;-)

reklama
Agnieszka zdrówka dla maluszka:-)

inna gratulacje!! to teraz się przyznaj ile smsów wysłałaś:-D:-D jak widziałam nto z wynikami to tak sobie pomyślałam czy to Twoja Oliwcia:tak:

Amelkowa no nareszcie!!! super prezent na Mikołajki:-):tak:

CZESC kobitki...ja nadal się męcze, opracowanie badań....jezu jakie to czasochłonne.....Amelkowa super......to wreszcie mam kogos na spacer blisko.....jeszcze pare dni i będe mia·ła więcej luzu...:tak::tak:fajnie ci.....ja bym tak chętnie zmieniła juz mieszkanko na większe...bo ciasno jak cholera.
A s jakiej firmy macie neta?...szkoda że nie od nas.....buuu ....

Hej Dziewczyny.
Amelkowa, a dokładnie kiedy się przeprowadzacie?? Ja mam neta z Playa, na kartę i bardzo sobie chwalę :tak:

Daggy, oby się praca szybko napisała :tak:

Agnieszka, Marcik - zdrowia :tak:

Aniulka, ja jak ja, ale mój mąż szalał z smsami :-D W sumie - chyba dla takiej wycieczki warto było ;-):-D:rofl2:

I spadam do kuchni, bo kolacja się robi :cool2:

dzien dobry :-)

my juz wrocilysmy od logopedy ;-)
Jasiek dzieki szantazowi pojechal do przedszkola (szantazowalam malza ze jak nie wstanie i Jasia nie zawiezie to zostawie go samego z Monia i odwioze mlodego do przedszkola)
panna M znow mi po drodze na wierch zasnela i wietrzy sie na balkonie :-)

no a u logopedy... 2 tygodnie temu pol poradni slyszalo ze usilujemy Monie butla karmic a dzis... wziela smoka do buzi - napila sie troche bez zadnych oporow jakby to codziennie robila - pani logopeda chyba w szoku byla - gdyby nie widziala akcji tydzien temu to by nie wierzyla...taka mam coreczke partyzantke ;-)

a ja mam telefon z Playa :-) i bardzo mi sie podobie bo 1000 SMSow mam za free :-) i wiecie co??? czasem mi to nie starcza w miesiacu i potem musze placic cale 19 groszy za SMSa :-D

Ostatnia edycja:
hej Babki w ten słoneczny dzień :cool: :)-D:-D:-D)

rubi ale rozmowy do playa sa b.drogie w porównaniu z innymi operatowami :tak: ach a co do naszej paki to czy pasuje Ci czwartek tak ok 13.30-14.00:sorry:

kurcze my z A podenewowani bo nie wychodzi nam to co chcieliśmy zrobić i teraz czas goni, chatki niet i co dalej?????? Amelkowa, Daggy nie zdziwcie sie jak we trzy będziemy sąsiadkami....:tak::-Dbo i już taką możliwość bierzemy pod uwagę

czy możliwe jest aby od opicia się sokiem jabłkowym bolały jajniki??????/
bardzo bolały......albo to nie jajniki hm coś co jest u babek na wysokości bioder z przodu???

aniulka ;-) jajniki chyba nie powinny bolec od soku...

a o chatje nie boj nic :-) wybierzemy sasiadujace ze soba przesla ktoregos mostu i bedziem sasiadkami :-D:-D:-D

a czwartek mi pasi :tak::tak::tak:

a play.... to byl awaryjny telefon...a zostal na stale ;-) uzywam go w sumie tylko do SMSowania, czasem gdzies dryndne ;-) a ze drogo do mnie to wiem i dlatego jak ktos do mnie dzwoni to mi sie zbieraja minutki darmowe :-):-):-)

reklama
bry...

Monia chorawa :-( kaszle :-( ja juz chyba zmeczona jestem...od rana do nocy :-( od kilku dni...

Jas poszedl do przedszkola ;-) ida dzis do Bajkowa a moj synek przezywa czy bedzie mial z kim isc w parze....to jego niechodzenie do przedszkola chyba zle wplywa na relacje z rowiesnikami...

nic mi sie nie chce...

niedlugo bede bezdomna i pewnie bezrobotna bo cos sie z pracy za bardzo dopytuja co bede robila po macierzynskim... a macierzynski konczy mi sie 21.12 :-(

kicha :-(

Do góry