Hej!
Inna gratki dla Oliwii
A gdzie ta wycieczka?
Aniulka może to wyrostek? o ile masz
Rubi nie martw się, Jasiek chwilę pochodzi do przedszkola i się przyzwyczai,chociaż wiem,że i tobie ciężko jak dziecko ze smutkiem idzie i jemu niełatwo znów się zaaklimatyzować.Zdrówka dla Moni! co do pracy to nie mają prawa Cię zwolnić,ale sama wiem jak patrza na matki z małymi dziećmi.Dzisiaj byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i tak średnio,jak się dowiedzieli ,że mam 1,5 rocznego synka
I gdzie ta polityka prorodzinna?
Amelkowa super,że już się przeprowadzacie
.Niezmiernie zazdroszczę
A i dodam,że boską masz niunię:-)Widziałam na NK i niezła laska Ci rośnie,no śliczności
A ja jak już wspominałam byłam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej, a przez ostatnie 5 dni się do niej uczyłam,co łatwe nie jest przy moim łobuzie
Test wiedzy był i rozmowa.zobaczymy co z tego wyjdzie,aczkolwiek sie zbytnio nie nastawiam.Co bedzie to będzie ok,bo i tak miłam z młodym dłużej w domu siedzieć,a jak wyjdzie to Maciek pójdzie do złobka prywatnego.Trochę mi będzie go szkoda,ale cóż.
Inna gratki dla Oliwii

Aniulka może to wyrostek? o ile masz

Rubi nie martw się, Jasiek chwilę pochodzi do przedszkola i się przyzwyczai,chociaż wiem,że i tobie ciężko jak dziecko ze smutkiem idzie i jemu niełatwo znów się zaaklimatyzować.Zdrówka dla Moni! co do pracy to nie mają prawa Cię zwolnić,ale sama wiem jak patrza na matki z małymi dziećmi.Dzisiaj byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i tak średnio,jak się dowiedzieli ,że mam 1,5 rocznego synka

Amelkowa super,że już się przeprowadzacie

A ja jak już wspominałam byłam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej, a przez ostatnie 5 dni się do niej uczyłam,co łatwe nie jest przy moim łobuzie