reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

rubi dzięki za pomysł, właśnie ostatnio oglądałam katalog KDC i widziałam tam takie "foremki" do warzyw teraz juz wiem aby je kupić!!!

Amelkowa Maciek w zupach je warzywka w sumie to z takimi nie ma problemu nawet sam z zupki wybiera to co on chce :-D:-D:-D i zawsze jest upaprany...... teraz zobaczymy z tymi wykrajaczkami może będzie lepiej

reklama
ufffffffffff... w koncu dopchalam sie na Ploteczki :-) :-p tlok taki tu panuje ze ciezko sie dostac...

u mnie kolejny ciezki dzien z ciezka, uparta i apodyktyczna corka...nosic i nosic o lezeniu nie ma mowy...wieczorem uspokoila sie tylko na czas kapieli a potem...nawet cyca nie chciala:tak::szok:

dzis przyszla ostatnia paczka na Mikolaja :-) jeszcze ramki i daje sobie spokoj z allegro :-) :-p:-p:-p:-) teraz zaczne sprzedawac :-) zeby tylko corka pozwolila obcykac fanty i wystawic je na allegro :-)

3majcie sie cieplo :-) do jutra ;-)

hej Babki ja tu wpadam poczytać a tu tylko rubi daje oznaki życia................... no nie tego jeszcze u Opolanek nie było..............

rubi masz rację tłok jak cholera myślałm, że się nie dopcham ale się udało.:-):-)

pierwsza.... i co z tego??? nikt nie chce sie ze mna scigac :-:)no:

Jaskowe oczka OK ale przeszlo na Monie ;-(
szukam okulisty ktory ja w weekend bedzie chcial zbadac.....

Amelkowa :-) uszy do gory :-) kilka dni i bedziesz szalec we wlasnym gniazdku ;-) i nie denerwuj sie bo Ani mleczko nie bedzie smakowalo :-p

Amelkowa ;-) spoko ;-)

bedzie dobrze :-) zeby Cie czyms zajac to dam Ci bojowe zadanie - pomyśl...

CO CHCIAŁABYŚ DOSTAĆ W PREZENCIE PARAPETOWYM???

a potem zdaj relacje z dumania :-)

a mi bedzie gloopio jak wparuje np. z kompletem filizanek podobnie jak 3 inne osoby... plastikowych nie mam zamiaru kupowac a tylko takie moglabys zostawic Ani do zabawy :-)

zrob liste najpotrzebniejszych rzeczy a my juz sobie poradzimy :tak::-)

reklama
hej
kurde tak długo mnie tu nie było, że aż się bałam zajrzeć:zawstydzona/y::sorry:
mam tyle rzeczy na głowie ostatnio, że nie wiem w co mam ręce włożyć :-(
ale na mysl, że za 1,5 tyg lecimy jakoś mi się lepiej robi :tak:
mój Patryk rośnie jak na drożdżach, waży już ponad 8kg:szok:
ostatnio miał zapalenie oskrzelików i byliśmy w szpitalu :-( ale już jest prawie zdrowy, trochę kaszle, ale to normalne po tej chorobie.
Postaram sie poczytać troche o czym plotkowałyście ostatnio, ale pewnie i tak nie uda mi się wszystkiego nadrobić :(

Do góry