Bry :-)
Jasiek ma zapalenie spojowek
chlopaki pojechali do okulisty (prywatnie bo na Witosa byloby czekania w pinezke) najgorsze jest to ze pani doktor stwierdzila ze u Jaska kiepsko wyglada sprawa z rozpoznawianiem ksztaltow z odleglosci :-( no ale dodala ze to moze byc przez zapalenie spojowek....
jak tylko sie z tym uporamy to trzeba bedzie oczka sprawdzic... w zeszlym roku nie bylam z nim bo ciagle chorowal i mi raz czy dwa wizyta na Witosa przepadla i stracilam potem zapal a tak w ogole to...zapomnialam

ja chrypie juz ciut mniej... tak mi sie po nocy wydaje ale tez poki co geby do nikogo nie otwieram bo spia :-(
Monia ma przytkany nosek - lekki katarek chyba choc teraz spi spokojnie :-)
Loravandrel :-) nasze laski sa juz w wieku kiedy rozpoznaja swoich i obcych - jak nie mieszkacie z Twoja mama to moze zostala ona uznana za obca?
Monia tak pierwszy raz zareagowala na zone wlasciciela mieszkania jak mi przyszli powiedziec ze do wrzesnia mamy sie zwijac z manatkami a potem jeszcze na mojego tata - podkowa i ryk...
siostrzeniec meza (tez sierpniowy) tak sie zwyl na widok swoje babci ostatnio...
Madzia ;-) no ja juz pisalam kiedys ze domek w Opolu to ja bardzo chetnie ale jak kupie dzialke to bedzie mie juz stac tylko na namiot :-)

a na starosc domek to chyba tez odpada z powodow ktore opisalam wczesniej....odsniezanie, koszenie trawy...kto bedzie mial sile na starosc na takie zabawy? ja raczej nie... chyba ze bede obrzydliwie bogata i bede miala sluzbe :-)
:-)
w co szczerze watpie :-)

OK :-) ide do apteki i na....allegro - klcki musze zamowic coby do Mikolaja zdazyly dojsc :-)
Jasiek ma zapalenie spojowek
chlopaki pojechali do okulisty (prywatnie bo na Witosa byloby czekania w pinezke) najgorsze jest to ze pani doktor stwierdzila ze u Jaska kiepsko wyglada sprawa z rozpoznawianiem ksztaltow z odleglosci :-( no ale dodala ze to moze byc przez zapalenie spojowek.... jak tylko sie z tym uporamy to trzeba bedzie oczka sprawdzic... w zeszlym roku nie bylam z nim bo ciagle chorowal i mi raz czy dwa wizyta na Witosa przepadla i stracilam potem zapal a tak w ogole to...zapomnialam

ja chrypie juz ciut mniej... tak mi sie po nocy wydaje ale tez poki co geby do nikogo nie otwieram bo spia :-(
Monia ma przytkany nosek - lekki katarek chyba choc teraz spi spokojnie :-)
Loravandrel :-) nasze laski sa juz w wieku kiedy rozpoznaja swoich i obcych - jak nie mieszkacie z Twoja mama to moze zostala ona uznana za obca?
Monia tak pierwszy raz zareagowala na zone wlasciciela mieszkania jak mi przyszli powiedziec ze do wrzesnia mamy sie zwijac z manatkami a potem jeszcze na mojego tata - podkowa i ryk...
siostrzeniec meza (tez sierpniowy) tak sie zwyl na widok swoje babci ostatnio...
Madzia ;-) no ja juz pisalam kiedys ze domek w Opolu to ja bardzo chetnie ale jak kupie dzialke to bedzie mie juz stac tylko na namiot :-)

a na starosc domek to chyba tez odpada z powodow ktore opisalam wczesniej....odsniezanie, koszenie trawy...kto bedzie mial sile na starosc na takie zabawy? ja raczej nie... chyba ze bede obrzydliwie bogata i bede miala sluzbe :-)
:-)
w co szczerze watpie :-)

OK :-) ide do apteki i na....allegro - klcki musze zamowic coby do Mikolaja zdazyly dojsc :-)