Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a sam strój super!! a jak będziesz chciała pożyczyć strój spidermena to ja dostałam dla Maćka ale jest jeszcze za wieeeelki więc może na Jasia będzie ok Muszę się Wam pochwalić,że Maciuś nauczył sie sam zasypiaćTo już był normalnie koszmar co żeśmy wyprawiali żeby chłop zasnął zwłaszcza w dzien,bo wieczorem to jeszcze jako tako,choć musiałam przy nim siedzieć.
. W dzien jeszcze jakos szło, ale wieczorem trzebabyło nosic i nosic ksiecia ;-). Ostatnia czworka jeszcze nas czeka.
. Myknij sobie z Ania na kilka dni do tesciowej, a maz niech działa z tego co piszesz zaradny w temacie jest ;-). Matko TZ to by z tym zginał, mimo własnego transportu opoznienie było by miesieczne ... conajmniej ...

, tez polecany przez znajomych
... bo mi tylko do szaf potrzebny i w domu i w mieszkaniu.
. Poprosze o fotki dzieł tescia :-)

efekt? wylaczyli nam gaz :-(

i wyslac lasce namiary coby mogla mi kaske za gatki przelac
)Marcik stolarz nam robi meble kuchenne, i stolik rtv.
. U matki i u mnie cos takiego bedzie ;-), do tego drewniane pólki, a pod wszystkim niska komoda i sciana zagospodarowana
, u matki jesze to wszystko jeszcze bedzie z kominkiem połaczone ... teraz takie cuda sa w budownictwie i na szczescie w ludzkich pieniadzach :-)

... juz nawet kolor scian wymyslony mam 
panowie jednak postanowili sprawdzic w kuchni i...... ulatnial nam sie gaz na kolanku przy liczniku![]()

, dobrze ze maż wyczuł, bo z tym gazem roznie bywa 

Takie samodzielne zasypianie to była dla mnie abstrakcja,a jednak się udało

,koleżanka ma taką narożną i przy oknie i super się prezentują,a tez można samemu zrobić.