Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo coś zmajstrują!
poza tym mnóstwo załatwiania, z dziećmi tez sie trzeba zajmować, może przynajmniej spale te świąteczne kalorie w tym natłoku spraw 
Agnieszko mam do Ciebie parę pytań w związku z pracą w Anglii... Moja siostra tam jest z mężem. Przez 7 miesięcy pracowali nielegalnie, chociaż byli przekonani że legalnie - ich szef ich oszukał... Teraz mają nową pracę i żeby ją zalegalizować muszą ponoć wysłać swoje dowody do jakiegoś homeofice i czekać mniej więcej miesiąc na ich zwrot... Wy też musieliście robić coś takiego? Mi tu coś śmierdzi...
I jeszcze jedno - jak tam było z podstawową opieką medyczną? Z lekarzem rodzinnym?
Moja siostra zna tylko trochę język, jej mąż prawie wcale... trochę tak po omacku się tam poruszają i niewiele wiedzą, mam wrażenie że ci ludzie którzy załatwili im pracę - Polacy w sumie i znajomi nie do końca są z nimi w porządku... :-(

hej ;-)
Aga moja siostra jest w Newbury niedaleko Londynu... NIN maja wyrobiony... a z dowodem może iść się zarejestrować? paszportów nie maja...