reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

no właśnie trochę mi szkoda pokasowac młodego,bo nawet niedawno koleżanka z pracy sie jeszcze tymi fotkami zachwycała:-(

reklama
Kurcze dziewczyny ale się rozpisałyście:-). Mój Szkrab właśnie się przeciąga w wózku i coś chyba dzisiaj nie ma dnia na spanie tylko cały czas się cieszy - chyba załaduję go do hustawki to może usnie:-D.
A co do NK to też nie miałam pojęcia że coś takiego tam jest, co za oszusty:szok: to faktycznie trzeba bedzie pokasować zdjęcia:dry:
Anik tak mam zaświadczenie od gina, to jest taki świstek na którym piszą Twoje dane osobowe, od którego tyg ciąży byłaś pod opieką gina i "terminy udzielania świadczeń zdrowotnych" w 1,2 i 3 trymestrze (conajmniej po 3 wizyty w każdym trymestrze powinny być wpisane). No oczywiście trzeba jeszcze wypełnić wniosek o becikowe i skserować te wszystkie papiery i zanieść na Budowlanych 4 - pokój nr 10 (parter), od poniedziałku do piątku. od 8.00 do 15.30. Tu masz link do strony, gdzie jest do pobrania ten wniosek:-) Wirtualne Biuro Obsługi Obywatela v.2.0

ja wróciłam właśnie z zakupów - ale kory :no::no::no: jakie to jest wkurzające grrrrr
ale ale przywiozłam ekspres do kawki zaraz wyśle po niego męża na dół, rozpakuję i robię pierwszą filiżankę i jak będzie dobra to zapraszam wszystkie hihihihihihihi

Amelkowa co się dzieje gdzie jesteś?

Agita - dzięki wielkie za info, będę działać z tym becikowym :)

Ostatnia edycja:
Czesc :)

Agita te hustawki są rewelacyjne (przerabialismy takową :tak:), gratuluje zakupu i luznych rąk :-)
Rubi na pięknie z ta nk :no: juz teraz wiem skąd ta masowa przeprowadzka na facebook'a :tak:
Anik nie ma czegos takiego jak smietniki ogolnodostepne. Poprostu podrzucasz innym i oni za to zapłaca, a nie wy na Atrium ;-). A to wcale tanie nie jest, teraz chyba 60zł za tone :baffled:
Madzia ty juz jedna noga mieszkasz, a fot dalej brak :blink:

I zapomniałam co to jeszcze chciałam napisac :-p

No ja też się przyłączam do tego, że w tych korkach to normalnie tragedia, prędzej człowiek przejdzie na nogach całe miasto niż samochodem przejedzie:wściekła/y:

Hiox :zawstydzona/y: no racja,ale muszę przyznac,ze specjalnie wzięłam wczoraj aparat i.....zapomniałam ofocić:zawstydzona/y:
a z tego co wiem to są śmietniki ogólnodostępne,ale chyba tylko do segregacji.

Oj korki są nieziemskie,amówili,ze będzie lepiej jak młodziez na wakacje wyjedzie.

Anik to co? na kawkę można wpadac? a swoja droga to ja już bym nie miała gdzie tego ekspresu upchać -kuchnie mamy maciupeńką

Ostatnia edycja:
Madzia :-D
No to czekam dalej :tak:

Tak ogolnodostepne są te eko, ale tam raczej nic sie nie nadaje z budowlanki ... tylko papier i ewentualnie folie :tak:
Ja na wsi dostaje 7 roznych rodzajów worków na smieci eko, a patrzyłam na bloku mam tylko 3 rodzaje kubłów.

Co wy tak narzekacie na te korki, ja tam w nocy nic nie zauwazyłam :-p

Hiox no my właśnie kartony i folie do eko zabieraliśmy a inni mieszkańcy właśnie te folie i kartony podrzucali jako śmieci dewelopera, komunalne narazie zabieramy do starego mieszkania i tam do zsypu a gruz itp to mój tata w bagazniku wiózł do pabianic prawie 300km bo tam niedaleko ich mieszkania jest do tego specjalne przeznaczone miejsce. Więc wkurzające jest to że niektórzy dbają o porządek a inni mają to wszystko w nosie.
Magda tyrkała do mnie babka z baja i podpisujemy akt notarialny w nast tyg :tak::tak: i podobno zawiązana jest już wspólnota hihihihi więc lada moment kubły na śmieci powinny być :cool2::cool2::cool2:

a moje dziecko (to młodsze) jest przekochane. Od rana leży grzecznie i się przygląda, niedawno się obudził po 2,5h drzemce, zjadł, pośmiał się do mamy, pogadał i dalej leży i sam so siebie guga :szok::szok::-D:-D
myślałam ze takie dzieci to tylko w erze :-)
szok szok szok - te same geny a taka różnica :szok::szok::szok:

reklama
no wlasnie... mnie spowalniaja grupki staruszkow idacych chodnikiem... musze Moni przy wozku zamontowac dzwoneczek :-) :-D

Marcik ;-) na facebooku ponoc podobne zasady jak na nk... poprosilam moderatorke z sierpnia zeby sprawdzila jak to wyglada na BB z fotkami...

Aga ;-) dzieki za miłe przedpołudnie... wypierz spodnie bo to chyba nie byl Twoj pot a... siuski Moni...sorki za core....:-/ albo dawaj gatki to Ci wypiorę ;-)

zabieram sie za odgruzowanie chatki ;-)

Do góry