reklama
Kurcze dziewczyny ale się rozpisałyście:-). Mój Szkrab właśnie się przeciąga w wózku i coś chyba dzisiaj nie ma dnia na spanie tylko cały czas się cieszy - chyba załaduję go do hustawki to może usnie
.
A co do NK to też nie miałam pojęcia że coś takiego tam jest, co za oszusty
to faktycznie trzeba bedzie pokasować zdjęcia
Anik tak mam zaświadczenie od gina, to jest taki świstek na którym piszą Twoje dane osobowe, od którego tyg ciąży byłaś pod opieką gina i "terminy udzielania świadczeń zdrowotnych" w 1,2 i 3 trymestrze (conajmniej po 3 wizyty w każdym trymestrze powinny być wpisane). No oczywiście trzeba jeszcze wypełnić wniosek o becikowe i skserować te wszystkie papiery i zanieść na Budowlanych 4 - pokój nr 10 (parter), od poniedziałku do piątku. od 8.00 do 15.30. Tu masz link do strony, gdzie jest do pobrania ten wniosek:-) Wirtualne Biuro Obsługi Obywatela v.2.0

A co do NK to też nie miałam pojęcia że coś takiego tam jest, co za oszusty

Anik tak mam zaświadczenie od gina, to jest taki świstek na którym piszą Twoje dane osobowe, od którego tyg ciąży byłaś pod opieką gina i "terminy udzielania świadczeń zdrowotnych" w 1,2 i 3 trymestrze (conajmniej po 3 wizyty w każdym trymestrze powinny być wpisane). No oczywiście trzeba jeszcze wypełnić wniosek o becikowe i skserować te wszystkie papiery i zanieść na Budowlanych 4 - pokój nr 10 (parter), od poniedziałku do piątku. od 8.00 do 15.30. Tu masz link do strony, gdzie jest do pobrania ten wniosek:-) Wirtualne Biuro Obsługi Obywatela v.2.0
ja wróciłam właśnie z zakupów - ale kory 

jakie to jest wkurzające grrrrr
ale ale przywiozłam ekspres do kawki zaraz wyśle po niego męża na dół, rozpakuję i robię pierwszą filiżankę i jak będzie dobra to zapraszam wszystkie hihihihihihihi
Amelkowa co się dzieje gdzie jesteś?
Agita - dzięki wielkie za info, będę działać z tym becikowym

ale ale przywiozłam ekspres do kawki zaraz wyśle po niego męża na dół, rozpakuję i robię pierwszą filiżankę i jak będzie dobra to zapraszam wszystkie hihihihihihihi
Amelkowa co się dzieje gdzie jesteś?
Agita - dzięki wielkie za info, będę działać z tym becikowym
Ostatnia edycja:
Hiox
Fanka BB :)
Czesc 
Agita te hustawki są rewelacyjne (przerabialismy takową
), gratuluje zakupu i luznych rąk :-)
Rubi na pięknie z ta nk
juz teraz wiem skąd ta masowa przeprowadzka na facebook'a 
Anik nie ma czegos takiego jak smietniki ogolnodostepne. Poprostu podrzucasz innym i oni za to zapłaca, a nie wy na Atrium ;-). A to wcale tanie nie jest, teraz chyba 60zł za tone
Madzia ty juz jedna noga mieszkasz, a fot dalej brak
I zapomniałam co to jeszcze chciałam napisac
Agita te hustawki są rewelacyjne (przerabialismy takową

Rubi na pięknie z ta nk

Anik nie ma czegos takiego jak smietniki ogolnodostepne. Poprostu podrzucasz innym i oni za to zapłaca, a nie wy na Atrium ;-). A to wcale tanie nie jest, teraz chyba 60zł za tone

Madzia ty juz jedna noga mieszkasz, a fot dalej brak

I zapomniałam co to jeszcze chciałam napisac

Hiox
no racja,ale muszę przyznac,ze specjalnie wzięłam wczoraj aparat i.....zapomniałam ofocić
a z tego co wiem to są śmietniki ogólnodostępne,ale chyba tylko do segregacji.
Oj korki są nieziemskie,amówili,ze będzie lepiej jak młodziez na wakacje wyjedzie.
Anik to co? na kawkę można wpadac? a swoja droga to ja już bym nie miała gdzie tego ekspresu upchać -kuchnie mamy maciupeńką

a z tego co wiem to są śmietniki ogólnodostępne,ale chyba tylko do segregacji.
Oj korki są nieziemskie,amówili,ze będzie lepiej jak młodziez na wakacje wyjedzie.
Anik to co? na kawkę można wpadac? a swoja droga to ja już bym nie miała gdzie tego ekspresu upchać -kuchnie mamy maciupeńką
Ostatnia edycja:
Hiox
Madzia 
No to czekam dalej
Tak ogolnodostepne są te eko, ale tam raczej nic sie nie nadaje z budowlanki ... tylko papier i ewentualnie folie
Ja na wsi dostaje 7 roznych rodzajów worków na smieci eko, a patrzyłam na bloku mam tylko 3 rodzaje kubłów.
Co wy tak narzekacie na te korki, ja tam w nocy nic nie zauwazyłam

No to czekam dalej

Tak ogolnodostepne są te eko, ale tam raczej nic sie nie nadaje z budowlanki ... tylko papier i ewentualnie folie

Ja na wsi dostaje 7 roznych rodzajów worków na smieci eko, a patrzyłam na bloku mam tylko 3 rodzaje kubłów.
Co wy tak narzekacie na te korki, ja tam w nocy nic nie zauwazyłam

Hiox no my właśnie kartony i folie do eko zabieraliśmy a inni mieszkańcy właśnie te folie i kartony podrzucali jako śmieci dewelopera, komunalne narazie zabieramy do starego mieszkania i tam do zsypu a gruz itp to mój tata w bagazniku wiózł do pabianic prawie 300km bo tam niedaleko ich mieszkania jest do tego specjalne przeznaczone miejsce. Więc wkurzające jest to że niektórzy dbają o porządek a inni mają to wszystko w nosie.
Magda tyrkała do mnie babka z baja i podpisujemy akt notarialny w nast tyg
i podobno zawiązana jest już wspólnota hihihihi więc lada moment kubły na śmieci powinny być 

a moje dziecko (to młodsze) jest przekochane. Od rana leży grzecznie i się przygląda, niedawno się obudził po 2,5h drzemce, zjadł, pośmiał się do mamy, pogadał i dalej leży i sam so siebie guga

myślałam ze takie dzieci to tylko w erze :-)
szok szok szok - te same geny a taka różnica

Magda tyrkała do mnie babka z baja i podpisujemy akt notarialny w nast tyg

a moje dziecko (to młodsze) jest przekochane. Od rana leży grzecznie i się przygląda, niedawno się obudził po 2,5h drzemce, zjadł, pośmiał się do mamy, pogadał i dalej leży i sam so siebie guga

myślałam ze takie dzieci to tylko w erze :-)
szok szok szok - te same geny a taka różnica

Hiox
ja też już nie mam mojej pięknej galerii na nk :-(niech się ugryzą.
Ja sie tylko zastanawiam czy to cos da

reklama
no wlasnie... mnie spowalniaja grupki staruszkow idacych chodnikiem... musze Moni przy wozku zamontowac dzwoneczek :-)
Marcik ;-) na facebooku ponoc podobne zasady jak na nk... poprosilam moderatorke z sierpnia zeby sprawdzila jak to wyglada na BB z fotkami...
Aga ;-) dzieki za miłe przedpołudnie... wypierz spodnie bo to chyba nie byl Twoj pot a... siuski Moni...sorki za core....:-/ albo dawaj gatki to Ci wypiorę ;-)
zabieram sie za odgruzowanie chatki ;-)

Marcik ;-) na facebooku ponoc podobne zasady jak na nk... poprosilam moderatorke z sierpnia zeby sprawdzila jak to wyglada na BB z fotkami...
Aga ;-) dzieki za miłe przedpołudnie... wypierz spodnie bo to chyba nie byl Twoj pot a... siuski Moni...sorki za core....:-/ albo dawaj gatki to Ci wypiorę ;-)
zabieram sie za odgruzowanie chatki ;-)