Madzia :-) ale skoro Ty masz pierwsze nieśpiace to kolejne bedzie jak aniołek ;-) ja przy Jasku od 3 m.z. przesypiałam całe nocki za to teraz...
coś jeszcze mialam napisać ale mnie ten moj mały babol wybił z rytmu...
aaaa... froterka i mycie podłóg...nie musisz myć podłóg - zainwestuj w chustki dodupne - najtansze jakie znajdziej - Monia Ci nimi podłogę umyje :-)

to jej ulubione zajęcie ;-)
huśtawka...kupiłam, postała chwilkę, Monia chyba ze 2 razy wytrzymała cały cykl kołysania (15 minut) i olała to urządzenie... sprzedałam huśtawkę...no ale moja córka jest taka...inna ;-)
olewa wszystkie zabawki dziecięce a kręcą ja takie urządzenia jak:
dekoder
lokówka
nocnik
ulubione zabawki to:
metalowa miska
koncówka od lokówki
pojemnik na mocz z płatkami kukurydzianymi
buteleczka po apapie z płatkami kukurydzianymi
miseczki do sałatek
łyzeczki
buteli i baniaki po wodzie mineralnej...
i moje sierpniówki wymyślają prezenty na roczek a ja nie wiem co kupić bo po pierwsze mam zawalone mieszkanie zabawkami - jeszcze po Jaśku a po drugie Monia to i tak olewa... zainteresuje się czymś jak Ania przyjedzie i coś sobie do zabawy znajdzie a tak...wszytsko lezy... albo bawi się w ten sposób że wyciąga wszystko w torby - jak wyciągnie to koniec zabawy...nawet nie poogląda co ma w rece tylko wyjmuje z torby rypnie za siebie i wyciąga nową rzecz...
no i postanowiłam zafundować córce (jak będą fundusze) kilka wizyt w Bajlandii ;-) tylko musze sprawdzic czy takie żuki przyjmują ;-)
dobra... idę zjeść cos...kurde...rano bylam taka głodna że zjadłąm co na ławie znalazłam czyli...pierniki i sie zasłodziłam :-( muli mnie...
AAAAAAAA...pisałam Wam ze Bille likwidują..ze wyprzedaze... we wtorek R poszedl tam na zakupy i przytargal dwie siaty mrozonek ("bo 50% taniej")
wczoraj przyjechal z pracy wieczorem i zazyczyl sobie pierogów z kapusta i grzybami... otwieram opakowanie a tam faktycznie grzyb.... bo mrozone pierogi były SPLESNIAŁE!!!
pootwierałam wszystkie paczki i jeszcze jagodowe pierożki też były nie teges i je R oddał... a dziś już Billi nie ma...
dobra...lece po jakieś miecho dla róznowagi :-)
edit:
Aga :-) mogę iść na krakowska :-) ino teraz Monia spi...myślę ze tak do 10:30 udałoby nam się wyjść z domu...
Anik :-) 70 zł w lumpku!!! oszalałaś??? W scandii masz teraz promocje - 3zł za kazda rzecz!!! u nie na Kościuszki w lumpku co chwilke promocja kazda rzecz za 1 zł.... szalona kobieto!!! mow czego potrzebujesz to cos wyszperam dla Karolki :-) w koncu rozmiar znam :-)