reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
o nie... dr R zabronil mi wpadac :-D

mogę ewentualnie podejść po to coś :-D ale najpierw zobaczę w jakim nastroju będzie panna M...

aaa... bo ja tu jeszcze nie pisalam... górne "2" w natarciu - jedna sie przebiła a druga sie stara ;-) upierdliwość Moni jest....któa chce córeczkę??? wypożyczam ;-)

Agnieszka no mój Aleks ma właśnie suchą skórkę i wciąż jeszcze harczy, ale wysypka, bóle brzuszka i krew w kupce skończyła się po zmianie mleka na preparat mlekozastępczy:-)
rubieh to neiciekawie mieliści. No ja właśnie nie zamierzam sama nic wprowadzać, a co do czekolady to jestem tego samego zdania co Ty:-), muszę tylko dokładnie poinstruować babcie, bo jak ostatnio wspomniałam, że Aleks nie będzie mógł jadać serków, czekoladki itd. to od razu powiedziały że "a tam nic mu nie będzie":baffled: więc musiałam ostro postawić sprawę. Nie chcę żeby przez babcine rozpieszczanie synek miał problemy:tak:
A mam pytanie jeszcze dziewczyny. W sierpniu planujemy wyjechać na tydzień nad polskie morze. Może znacie jakieś fajne miejsca, gdzie można wybrać się z takim Maluszkiem?;-)

hejjjaaa dziewczyny ale fajnie mi tu hihihihihihihi
dzieciaki wreszcie usneły, ja samiuteńka bo maz w pracy słucham sobie radia złote przeboje hihihi i siedze w tym burdelu (bo dziś prawie wszystkie graty zwiózł mi szanowny malżonek, zostawił na środku i pojechał do pracy) Karolka zdazyła się rozprawić z ryżem, solą, kaszą i swoim mlekiem do tego wylała miskę z wodą psią i teraz wszystko zaschło a stopkami rozdeptała cały ten miszmasz po podłogach ale co tam siedzę i jest faaaajnieeee
tylko kurcze ktoś mi tam stuka w ścianę i wierci :szok::szok: o tej porze :no::wściekła/y: Karolka już się obudziła ale na szczescie szybko usneła...
więc dziś w śnie zobaczę kawałek swojej przyszłości oby była fajnaa :dry::dry: trzymajta kciukasy

Madzia kurcze no widzisz nawet nie odpaliłam kompa ale wiesz nie było mnie bo poszłam z dzieciakami na dłuuugi spacer poszukać okolicznych placy zabaw :-) i nic ciekawego nie znalałzam :baffled: nie wiesz kiedy u nas będa huśtawki :-)
Wojtuś ma katarek ropny, chrypkę pieje jak kogut i zaczyna kaszleć no i stan podgorączkowy i taki śpioch jest z niego, że tylko by spał i spał i wcale nie chce jeść i kurcze nie dałam mu tego antybiotyku jeszcze ... jutro ide na kontrolę do pani L i wysłucham pewnie swoje ehhhh
Aga zmieniłabym chętnie lekarza ale wiesz tutaj mam rzut beretką do przychodni a kurcze jechać z chorym brzdącem i przebujać się przez te korki to mnie szlag jasny by trafił :sorry2::sorry2::sorry2: no i to tak jest ...
Madzia ja już tu zamieszkałam hihi więc jakby co to wpadaj :-D

ooo lecę otworzyć drzwi mężowi hihih bo nie ma klucza do klatki tyryryryryry

paaaaaaa

Rubi wystukaj zębulka u Moni i kup sobie jakąś kiecę - podobno tak trzeba :-)

Hej!
co to śpia jeszcze wszyscy:confused: Eee Rubi chyba nie:sorry2:

Amelkowa oooj niedobrze:no: oby to nic złego nie było i szybko ból minął

Anik a skąd masz tam internet? ja tez chcę:baffled:,bo znjąc zycie ,jak sie tam wprowadzimy to bedziemy jeszcze długo odcięci od świata-bez tv,bez internetu:-p,dobrze,ze chociaż w pracy mogę poklikać:-p
U nas sie jeszcze nie da mieszkać:no: Syf taki,ze hej.Ja jeszcze wczoraj walczyłam z lodówką.Tato mi ja wstawil do obudowy,ale frontów nie przykręcił,więc ja sama wczoraj musiałam ją stamdat wyjąć:szok: poprzykręcac co trzeba i spowrotem ją w ta szafkę wsadzić:szok::szok::szok: Ale dałam radę,tylko uchwytów już nie poprzekręcałam,no co jak co,ale z wiertarką już walczyc sama nie będę.Mama sie zaoferowała,że podłogi pomyje i z leksza posprząta wczoraj,a tato miał kończyć podłogę w przedpokoju,tzn. już same listwy.Zaraz do niej dryndne jak im poszło.No a m w delegacji więc nie mam jak gratów zwozić.:no: A to u Was już wiszą firanki? Jak będe to do was wpadnę tylko napisz mi nr mieszkania.Co do placów zabaw to kilka w okolicy jest,np. z tego co widziałam to koło tbs-ów jest fajny i koło Amelkowej,na Kolorowym tez są.

Muszę się Wam pochwalić,że przedłużyli mi umowę o pracę ,dostałam awans i az 150 zł podwyżki:-D:-D Wow..nawet na przysłowiowe waciki nie starczy,ale co tam dobrze jest:tak:

Ostatnia edycja:
Amelkowamam nadzieję, że z tym zębem to nic poważnego, ale ja na wszelki wypadek wpadłabym do dentysty:nerd:, nie chcę Cie straszyć, ale jak kiedyś mnie z takiego małego bóliku dopadło zapalenie nerwu w ósemce to wyłam całą noc i żadne tabletki nie pomagałay, nawet na pogotowiu nie bardzo mieli mi jak pomóc:wściekła/y:

reklama
Do góry