Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale najpierw zobaczę w jakim nastroju będzie panna M...
więc musiałam ostro postawić sprawę. Nie chcę żeby przez babcine rozpieszczanie synek miał problemy

o tej porze 
Karolka już się obudziła ale na szczescie szybko usneła...
trzymajta kciukasy
nie wiesz kiedy u nas będa huśtawki :-)

no i to tak jest ...
Eee Rubi chyba nie
oby to nic złego nie było i szybko ból minął
,bo znjąc zycie ,jak sie tam wprowadzimy to bedziemy jeszcze długo odcięci od świata-bez tv,bez internetu
,dobrze,ze chociaż w pracy mogę poklikać
Syf taki,ze hej.Ja jeszcze wczoraj walczyłam z lodówką.Tato mi ja wstawil do obudowy,ale frontów nie przykręcił,więc ja sama wczoraj musiałam ją stamdat wyjąć
poprzykręcac co trzeba i spowrotem ją w ta szafkę wsadzić

Ale dałam radę,tylko uchwytów już nie poprzekręcałam,no co jak co,ale z wiertarką już walczyc sama nie będę.Mama sie zaoferowała,że podłogi pomyje i z leksza posprząta wczoraj,a tato miał kończyć podłogę w przedpokoju,tzn. już same listwy.Zaraz do niej dryndne jak im poszło.No a m w delegacji więc nie mam jak gratów zwozić.
A to u Was już wiszą firanki? Jak będe to do was wpadnę tylko napisz mi nr mieszkania.Co do placów zabaw to kilka w okolicy jest,np. z tego co widziałam to koło tbs-ów jest fajny i koło Amelkowej,na Kolorowym tez są.
Wow..nawet na przysłowiowe waciki nie starczy,ale co tam dobrze jest
, nie chcę Cie straszyć, ale jak kiedyś mnie z takiego małego bóliku dopadło zapalenie nerwu w ósemce to wyłam całą noc i żadne tabletki nie pomagałay, nawet na pogotowiu nie bardzo mieli mi jak pomóc