Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
R powiedział, to ja podzwonie i sprawdze jeszcze w Szarej Willi i gdzieś tam jeszcze, nawet nie wiem gdzie, no i na tym się skończyło
jak go pytam czy coś wie, to mi mówi, że nie miał czasu
i założe się, że jak w końcu załatwie wszystko sama to będę słyszała, jak mu coś nie zasmakuje: a mówiłem, żeby sprawdzić jeszcze gdzie indziej.....

jak zaczne narzekać że się obijał pół dnia i zamiast coś zrobić to sie ku.... szwęda nie wiadomo gdzie, to mi powie, że mogłam się z nim nie kłócić to by przykręcił

, 4 pralki weszły 

, miał szczescie, ze był w trasie jak to znalazłam bo bym utłukła na miejscu 

. I mu powiedziałam, ze jak w szafie znajde choc jeden brudny ciuch to zamiast do pralki zaniose go do pieca i bede to miała głeboko gdzies czy bedzie miał w czym łazic czy nie .... PODZIAŁAŁO 

Bo po 22-giej jak połoze syna jade tam sprzatac bo jutro po materiały TZ wysyłam
. Musze zaraz zadzwonic aby mi naszykowali zamowienie bo TZ sie nie zna co jak po co za ile
, a ja obadałam rynek no i musze jeszcze o rabaty postękac 

A co to za kryterium???
a drugi sposób to mu ględzę tak długa aż idzie coś zrobić dla świętego spokoju :-)
a jak mu nie mówię, to mi mówi, że jestem złośliwa i że marnuje jego czas bo gdyby to już miał to nie tracił by czasu na szukanie itp
a jak nie poskutkuje to bede tesciowej te jego rzeczy wywozila, jak sobie tak synka wychowala to niech teraz po nim sprzata;-):-)