hej kobitki
Znajomi pojechali, w fajnie spedzilismy czas. Przyjechali w piatek wieczorkiem, w sobote zaliczylismy zoo i btyli zachwyceni naszym zoo, a potem wszytskie dzieciaczki zabrała moja mama a my połazilismy po miescie, posiedzielismy na ogródkach, a potem gadalismy do rana.....fajnie.....
A wczoraj bylismy na wiezy piastowkiej , pokazalismy im mostek z kłodeczkami i zaliczylismy lody. Moja mama zaprosiła nas na ciasto i rogaliczki z wisniami i przy tej okazji wylałam jej na nowy dywan kawe!!Ale i tak weekend bardzo udany :-):-)
AAA....oczywiscie kot mój zrobił mi kawał , myslałam ze zabije. Wyprałam dywany ( Rubi jednak odkurzacz w komforcie najlepszy) a mój kot w sobote załapał akcje zadrosc czy jaka cholera i nasikał mi na komode u Domka w pokoju i na swierzo wyprany dywan!

No wiec mam smierdzący dywan, i przewijak i za nic nie umiem pozbyc sie smrodu. A i oczywiscie goscie tam spali.......wiec zamiast czystego pachnacego dywanu miałam smroda......wywiesiłam w koncu na balkon ale i tak nic z tego, wiec jak znacie jakies s[posoby to dajcie znac.
Aga znam to z autopsju, m·ój P nie gubi ale bałagan robi jak cholera i oczywiscie wiecznie słysze że zaraz to posprzata, że wieczorkiem, że jutro itp....a sterta rosnie, tylko u nas głownie na biurku......noi oczywiscie ze zmywarki naczynia ja wyjmuje i wkładam- bo "ty wiesz lepiej co i gdzie"!!

A co to za kryterium???
Wiec solidaryzuje się z Tobą i trzeba ich gonic, bo zaraz na głowe wchodzą.....
Amelka gratulacje dla Anusi!
Xiox nie daj się.Czy masz prawną umowe na wynajem?