reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Bry plotkary :-)

brzuch mnie boli...chyba nadchodzi pierwsza po porodzie @...czy ja jeszcze pamietam jak sie uzywa podpaski albo tamponu... hmmmm... na tamponach jest instrukcja obsługi - moze dam rade :-D

spadam... R mi pokrzyzował plany i teraz nie wiem za co się zabrac...

aaaa... wczoraj po południu SPAŁAM!!!

OK...spadam... udanego weekendu ;-)

reklama
zapomne :-) bo brzuch bolał ale ona (@) nie nadejszła :-)

a na rowerze...mówisz ze pamiętam...hmmm... wieki nie jezdzilam...

idem...nie zeby spac...moj brat przyjechal...obiecałam chlopakom ze jak graty powynosza to dostaną coś do picia... ale się szybko uwinęli...15 minut :-) a pół roku czekałam... :-)

brynoc kobity......melduje że żyje- skonczylismy włansie gadac, tak to jest jak sie widzimy 2 razy w roku..........spac ide....dobrze że córka śpi długo!!! czasami to doceniam!!! miłej niedzielki....

bry ;-)

spicie jeszcze??? my czekamy na 4 pancernych i Szarika ;-) :-) uwielbiam ich ;-) ksiazke tak zczytalam ze szok... w latarka pod kołdrą ;-) czujecie??? noc... ja sama jedna... i 4 pancernych + pies ;-) właściwie 2 psy bo moja Perełka jeszcze była w wyrku :-)

miłej niedzieli :-) trochę więcej słonka a mniej deszczu ;-)

edit: daggy ;-) mamy prawie identyczne suwaczki ;-) ale Jasiek wybieral a on Ploteczek nie czyta :-)

Bry w niedziele, ale dziwna pogoda:eek:

Jade dzis kupic sukienke na weselisko wrzesniowe ( poki wyprzedaze są :-p). Ciezki orzech do zgryzienia bo ja nie lubie nosic sukienek, taka mam jakas zwichrowana figure ze tam wisi, tam odstaje, tam za duzo :eek:, no nic cos trzeba wybrac :tak:.
Kuzynka zaszalała i robi wesele na jedyne 200osób :szok:, a zamiast kwiatów chcą miec piwnice pełną win - tez fajnie :tak:

miłej niedzieli :-)

Cześć Mamusie, my już po chrzcinach!!!! ale ulga, bałam się jak cholera :-) Mały zachwycił się witrażami i światłem, później trochę się pokręcił i usnął, nawet polewanie głowy wodą go nie obudziło, nie poznałam mojego dziecka ;-)
Imprezka też udana, chociaż na początku pogoda nie dopisała ale później jak słoneczko wyszło to wszyscy z domu wybyli jak jeden mąż :-)
Teraz Mały usnął po dniu pełnym wrażeń ciekawe na jak długo chi chi :-)

Arcobaleno :-) gratulacje z okazji ochrzczenia pana syna ;-) moja maruda odwinęła taki sam numer - zasnęła w kościele i lanie wodą przespała ;-)

Amelkowa ;-) gratulacje z powodu powiekszenia się (nawet chwilowego ;-)) rodzinki :-) w kupie razniej - im więcej dzieci tyme weselej i szczęśliwiej :-) a jak jest jeszcze opcja ze sie pożyczone dziecko odda jak będzie rozrabiało to już w ogóle :-D

Monia mnie molestuje cyckowo więc zmykam..miłego dnia ;-)

Hej!
Arcobaleno super,że chrzciny się udaly:tak:
Amelkowa gratulacje dla panny Anny!
Hiox pochwal się co kupiłaś!

Ja po 18-tce siostry dopiero dzisiaj doszłam do siebie.
Nawet w senso byliśmy-my stare konie i reszta poniżej 20-tki,ale jakos żesmy sie zintegrowali:-D Tylko po co ja tyle piłam i na dodatek mieszłąm,że wczoraj sie z muszla obejmowac musiałam???? Ech ja durna i na dodatek te zdjęcia na necie -no stara a durna.
Ale fajnie było,prezent sie podobał.Oczywiście siostra powiedziała,że nosić nie będzie,bo sie boi ,ze zgubi:eek::-D

reklama
Cześć dziewczyny:-).

Arcobaleno - fajnie, że Maluszek był taki grzeczny:-). Ja też stwierdziłam, że jak Aleks będzie niegrzeczny to muszę Go zabierać do Koscioła, bo tam jest jak Aniołek:-)

Amelkowa - gratulacje dla Anusi:-), Kolekcja ząbów się powiększa:-)

A u Nas na weekedn była siostra z mężem i 4 letnim synkiem. I chylę niskie pokłony dla Mamusiek, które mają dwójkę szkrabów w domku. Normalnie Mały od siostry jest tak ruchliwy i niesłuchany, że szok:-(. Jak bym musiała sama zostać z Aleksem i z Nim to chyba by mnie odwieźli na Wodociągową:-)

A jeszcze mam pytanie do chustowych mam, powiedzcie mi jakie polecacie chusty?, bo ja bym już jutro zamówiła, to może na warsztaty by już doszła:-)

Madzia - a to fajną mieliście imprezę. Przypomniałaś sobie napewno młodzieńcze lata:-). Szkoda tylko, że ta muszla się przyplątała, ale mam nadzieję, że dziś się już lepiej czujesz:-)

Do góry