reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Ola to w sumie wzrost mamy podobny.

Biedronka ja się piszę, toffi mmmmmmmmmmmmm , ale się podjarałam:-)

podkarmię te swoje 57kg

Szkoda, że do Poznania mam trochę, szkoda, że się nie znałyśmy jak studiowałam w Poznaniu:-( miałabym gdzie jeść ciasta;-)
Teraz tylko mój brat tu mieszka i studiuje.

reklama
ja też uwielbiam toffi :( Maxin oj jest duzo dużo tego tłuszczyku. Ale od dzis się odchudzam i mam zamiar za 3 miesiące być chudsza o 10 kg. Mam wspomagacz który działa na pewno wiec licze na to bardzo!!!!!!

Jednak jakbysmy zrobiły ankiete wzrostową to rozmiar 158 by chyba wygrał tzn mam typowy rozmiar polskiej karlicy;-) :-)
Ehh gdyby nie te słodkosci to bym juz dawno zrzuciła te 4,5 kilo:zawstydzona/y: :-p

a ja właśnie to ciasto tak średnio wolę babki:)))ale średnio mi wychodzą:)a ja wczoraj tak się nażarłam tego cista,że cała noc niedobrze mi było:sick:
głuszku jaki masz wspomagacz..oglądałam wczoraj w nocy program o laskach pro ana czy jakos tak po..je..bane i tyle...laska jedna dieta 100kalorii,druga 300 kalorii,w ogóle jakieś pierdyknięte,jedna się cięła i truła sie lekami,a druga se chciała liposukcję i zmniejszenie piersi sama zrobic,gdzie one mózgi mają?????????????????????????????????????????????????????????????????????
a tak na marginesie to dlaczego w aptece można kupic tylko jedno opakowanie aviomarinu???i co moze uszkodzic???

Biedronka nie wiem dlaczego ale jak byłam młoda i durna wziełam kiedys tylko 5 tabletek i popiłam piwem no i zaliczyłam niezłego zgona:sick: :eek: :baffled:

Po jakiejs wiekszej ilosci mozna nawet zapasci dostac tylko nie wiem po ilu i to pewnie zalezy od organizmu.

no właśnie jestem ciekawa co mówią naukowe teorie,bo też najadłam się dużo aviomarinu własnie z alkoholem albo relanium,ale wiesz relanium na recepte,a aviomarin?zresztą bez sensu,bo pójdziesz do jednej apteki kupisz paczkę,do następnej i tak uzbierasz ile trzeaba...

MERIDIA Biedronka :) Koleżanka schudła na tym 10 kg. To jest lek który powoduje spadek łaknienia. nie chce ci isę jeść. Oczywiscie ma skutki uboczne.... Ale już zaczęłam tyć i waże 75 kg i sie źle z tym czuje bardzo. Wiem ze mogę nie jesc sama ale brak mi motywacji jaka miałam wtedy jak karmiłam Marysie. Chce schudnać 10 kg i mam nadzieją ze dzieki tym tabsom mi się uda. Jak będę sie po nich źle czuła to odstawie

reklama
musze poszukac na necie,dzięki za info:)też se moze sprawię,ale ja to myslałam póki co o takim oczyszczającym czymś,ale nie pamietam nazwy:)

Do góry