Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja zjem ze trzy, a co, trzeba po prostu kupić większe spodnie ;-), a poza tym niedługo znowu ciąża to się znów przytyje, potem 6 miesięcy głodówki no chyba, że maleństwo nie będzie tak alergiczne jak siostrzyczka...
Ja pamietam, ze moja siorka lubiła Antkowiaka a ja nie za bardzo chc czasem słuchałam z nia płyt...ale Modern talking to było cos;-) ...nie pamietam jak to sie pisze.
Ja pozarłam dzis 2 pąki i na tym koniec bo jutro znow czeka mnie wyzera...robie impezke mała
niewem czy pamietacie kiedy wlasnie mowilam wam o tym programie teraz widze,ze w kraju w koncu go puscili.Kurcze masakra z tak duzymi dzieciekami przy CYCU
Maxin, u mnie zostały cztery, więc możesz wpaść. :-) Ja nie zjadłam żadnego ze względu na Kubełka. Myślałam, że mi będzie bardziej przykro, jak tak będą się nauczyciele w pokoju nauczycielskim zażerać, ale byłam dzielna. Zjem sobie paczkę paluszków :-)