reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Mi tez sie w sumie ze 3 razy zdarzyło, ze ktos ustapił mi miejsca. W tym raz starsza pani a raz młoda dziewczyna z daleka zobaczyła a inni co blizej siedzieli nie zwracali specjalnie uwagi. Moj maz jak daluzej gdziej jedziemy i/albo jest scisk to tez kaze komus ustapic mi miejsca i dobrze bo mi sie nie chce uzerac :p

reklama
Kropecka, widze, ze Ci suwaczek na 8 miesiac przeskoczyl :) GRATULACJE :)
Mi za 2 lub 3 dni przeskoczy na 9 :D Nie moge w to uwierzyc!!

Wlasnie sie dowiedzialam, ze moja kolezanka rodzi, kurcze :) Miala termin na 4 kwietnia, ale od 2 dni juz byla w szpitalu ze skurczami... Jutro sobie porozmawiam na goraco jak i co :D Szkoda, ze rodzi w innym szpitalu niz ja planuje.

No bo to już na prawdę niedlugo, jak zobaczyłam ta dzisiejszą piękną pogode to złapałam schiza że to prawie już!!!! Kurcze.... Jak był śnieg to się ten maj jakos tak daleko wydawał :)

No i juz wiem, ze cwaniara 2 h tylko rodzila :) Poszlo szybciutko i w miare "bezbolesnie". Kurcze jakbym tez tak chciala.
Maly zdrowy, tylko lekarz twierdzi, ze przenoszony, mimo, ze termin mieli na 4 kwietnia. ??? Alez ona ma fajnie, ze ma synka juz przy sobie.

reklama
Dziewczyny niezła akcja z tym ostrzezeniem co do zdjec rozebranych dzieciaczkow no i nas (chyba wszyscy forumowicze to dostali?) Popieram zeby uwazac na to co sie wysyła :-[ Choc zazwyczaj wstawiałam fotki w ubraniu jesli cała sylwetka a jesli w bieliznie to bez głowy ale teraz bede chyba jeszcze bardziej uwazac :p

Do góry