Tamarunia pisze tu bo to bardzo nauetralne miejsce hihi

wiec jesli chodzi o krany to na mieszkaniu mielismy to przeklenstwo, to byla tragedia!!!
teraz mamy dom i tu jest normalnie, bo ludzie zaczyjana to zmieniac powoli.
A opieka jest super, od poczatku chodzisz odrazu do szpitala w ktorym bedziesz rodzic i masz tam lekarza prowadzacego i polozna, wszystko robia na miejscu (badania, usg), nie potrzebujesz skierowan ani nie musisz odbierac wynikow Twoj lekarz robi wszysko za Ciebie Ty dowiedujesz sie na wizycie jak tam z Toba

Badanie sa wykonywanie tylko zewnetrznie, to jest dla mnie troche dzwine ale tu tylko w razie jakis watpliwosci kobita idzie na fotel, oni mowia ze wszystko mozna sprawdzic zewnetrznie, acha i nie musze tego swinstwa pic co dziewczyny pisaly. Od 28-tyg musisz juz chodzic co 2tyg, a od 36 co tydzien. W czasie porodu dostajesz pokoj z lazienka (wanna, prysznic, toaleta), a potem sobie lezysz z dzidzia w pokoju przez 6 dni.
Wszystko jest oczywiscie darmowe, a jesli chodzi o tatusia przy poodzie, to oni wrecz oczekuja ze bedzie obecny. Nie wiem co mam jeszcze napisac pytaj o co chcesz bedzie mi latwiej moze wtedy wiecej powiem. A najlepsze jest to ze moje dziecko bedzie zimowe hihi

bo u nas wlasnie lato zbliza sie ku koncowi