reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

A ja jeszcze nie wiem. Dostalismy zaproszenie do rodzinki ale nie bardzo chce mi sie turlac i siedziec przy stole nie wiadomo ile czasu. Poczekam na męża jak wróci to zadecydujemy. Nie wiem ale ja nie przepadam za tzw. (zlotami rodzinnymi) wole małe grono w domku!

reklama
My natomiast w niedzielę jedziemy do moich rodziców, bo mój tata przy okazji świąt robi urodziny. A w poniedziałek przyjdzie do nas moja teściowa i siostra Tomka.
A oto baranek, którego zrobiłyśmy wczoraj z Karolinką. Jak Wam się podoba? Dziś będzie drugi w produkcji :)
dscf45844yc.jpg

W środku wyrośnie jeszcze rzeżucha i wtedy będzie jeszcze ładniejszy :)

świetny ten baranek :D :D :D - opisz jak go zrobiłaś - z chęciią tez bym porobiła takie z Anią ( chodzi mi o to co nie widać ) tzn. co jest w środku i jak mocowałaś watę

gosiek musisz mieć pudełko po Fantasii, a wata trzyma się na zwykłym kleju do papieru. Życzę powodzenia w tworzeniu i oczywiście chcę zobaczyć efekty :)

Abryz ale super te fotki z dzieciaczkami ;D
Trini swietny ten baranek :D Ja jeszcze zupełnie nie czuje swiat, w domu pierdzielnik po remoncie w sumie jeszcze cały czas cos wykanczane jest. Ale na swieta i tak bedziemy u moich rodzicow wiec z grubsza trzeba ogarnac ::)
A mi sie jakos nic nie chce, jedyne co dzis zrobiłam to byłam u frycka skrucic kłaczki ;)

A tu jeden z dziwnych wynalazkow skosnookich:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry