och tez bym gdzies poszla poszalec,ale niestety nie ma kto zostac z mala,moja mama izie chyba na balangie wiec do d...a liczylam,ze zostanie z mala.Wiec zostanie nam wieczor z szampanem przez tv buuuuuuuuu
a tak wogole to bardzo sie zgrzalam, w ta sobote obiecane mialam wyjacie z kumpela na tance dobre zarelko itp.A tu dostaej telefon wczoraj i mowi mi,ze nie moze bo jej angielski chlopak oznajil jej ze ida na kolacjie do jego mamay bo ma urodziny,wr.........wpieniam sie starasznie,tyle to planowalysmy,a tu taki numer mi wywinelam,odkad jest z nim to nie ma czasu dla polskich znjomych,zawiodla mnie bardzo,inne panny maj plany i zostalam sama.wiecie czuje sie ostatnio tak jak by kobiety ,moje znajmowe nie majace dzieci maja mnie czasu dla mnie,niewiem czy stalm sie tak monotematyczna,ze tylko o jednym gadam,ale w sumie tak nie jest,czy poprostu nie maja dla mnie czasu,CZUJE SIE OPUSZCZONA PRZEZ NIE,muze znalesc mamusi ktore mieszkaj blizej mnie i bede chetne na wyskoki od czasu do czasu.Z kim sie nie umowie to przeklada po piec razy i to mnie starsznie wkurza.Ja jestem slowna i jak juz sie zdecyduje to starm sie nie zawiesc,och znajomosci,wrr.......SORKI MUSIALM SIE WYGADAC