reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Maxin wiem o czym piszesz. Moi znajomi niemający dzieci też troszkę się wykruszyli. Ale zacieśniły się stosunki z tymi, którzy mają dzieciaczki lub są w ciąży. Z nimi spotykamy się b. często- dużo częściej niż "przed Polą":-)
P.S. też nie lubię, jak ktoś sie umawia , a potem odwołuję. Człowiek się nastawi- a tu klapa:-(

A co do Sylwestra, to spędzamy go z siostrą Darka, jej mężem i moimi teściami w domu-nie uśmiecha mi się to:no:, ale kasy brak na szaleństwa- a zbliża się wyjazd na narty:tak:

reklama
My narazie mamy tylko opcje albo z moimi rodzicami albo u brata ciotecznego mojego meza...oni maja 2 dzieci w tym corke w wieku Alka wiec jesli nikt nam nie zaproponuje jakiejs imprezy sylwestrowej takiej normalnej (wtedy Ali by został z moimi rodzicami) to raczej bedziemy u tej rodzinki z dziecmi:tak:
To fakt, ze teraz sie czesciej spotykamy z ludzmi, ktorzy maja dzieci.

My idziemy do znajomych, na prywatkę w stylu latino :szok: :eek: mąż jeszcze nie wie, że to tego typu impreza. Ale narazie się nie dowie, bo się z nim pożarłam :baffled:

reklama
No to fajnie macie z ta wspólna imprezka. Bawcie sie dobrze i wklejcie jakies foty po wszystkim no bo to bedzie tak jakby forumowa imprezka nie:-)

Do góry