reklama
czarownica
Fanka BB :)
w TikTaku podobno zlikwidowali i juz nie maja tego na stronce
kol z marcowek mi mowila!!!
a z tabsami to nie wiem nie bralam!!
a z tabsami to nie wiem nie bralam!!
Lilith skoro to 6 paczka tabsów to ciąża jest absolutnie wykluczona ( pomimo że palisz czy pijesz alkohol) . Pewnie Ci się cykle popierzył. Ja tabsy łykałam przez 5 lat i wiem że takie coś czasami się zdarza. Także nie wkręcaj się kochana :-)
Ewe ja tez bralam dlugo zanim sie staralam o 1 dzidzi. ponad 3 lata...i nic takiego mis ie nie zdazylo.A z ta ciaza to juz dawno wam pisalam ze mam taka schize...no i teraz te plemienia...odstawilam bo tak pisze 3 dni temu i nagle dupa i nie mam @ a pisze ze wlasnie powinnam odrazu dostac normalny....
Hej
Muszę to z siebie wyrzucić bo się wkurzyłam dzisiaj trochę. Z reguły nie chodzę z wózkiem do sklepów, ale dzisiaj poszłam i absolutnie nikomu nie przyszło do głowy żeby przytrzymać mi drzwi albo cokolwiek. Normalnie faceci stoją pół metra dalej i się po prostu GAPIĄ. Żenada. W samoobsługowej Sieci34 u nas na osiedlu w ogóle NIE MOŻNA wchodzić z wózkami... Wypraszają cię jak obywatela 3 kategorii... NIE KUPUJCIE W SIECI34!!!!
I w ogóle obleśnie między ludźmi jest czasem. Lepiej chodzić na spacery tam gdzie drzewa, trawa i przyroda, przynajmniej się człowiek nie zdenerwuje.
Ja wcale nie wymagam żeby ktoś leciał mi otworzyć z2 końca sklepu no ale jak bym stojąc pół metra od drzwi widziała jak babka z wózkiem i wielkim brzuchem próbuje sie do sklepu wtarabanić to bym tą rękę wyciągnęła... Parszywe śmierdzące lenie i do tego nieuprzejme
Dziękuję już mi lepiej

Agnieszka
Muszę to z siebie wyrzucić bo się wkurzyłam dzisiaj trochę. Z reguły nie chodzę z wózkiem do sklepów, ale dzisiaj poszłam i absolutnie nikomu nie przyszło do głowy żeby przytrzymać mi drzwi albo cokolwiek. Normalnie faceci stoją pół metra dalej i się po prostu GAPIĄ. Żenada. W samoobsługowej Sieci34 u nas na osiedlu w ogóle NIE MOŻNA wchodzić z wózkami... Wypraszają cię jak obywatela 3 kategorii... NIE KUPUJCIE W SIECI34!!!!
I w ogóle obleśnie między ludźmi jest czasem. Lepiej chodzić na spacery tam gdzie drzewa, trawa i przyroda, przynajmniej się człowiek nie zdenerwuje.
Ja wcale nie wymagam żeby ktoś leciał mi otworzyć z2 końca sklepu no ale jak bym stojąc pół metra od drzwi widziała jak babka z wózkiem i wielkim brzuchem próbuje sie do sklepu wtarabanić to bym tą rękę wyciągnęła... Parszywe śmierdzące lenie i do tego nieuprzejme
Dziękuję już mi lepiej

Agnieszka
reklama
Zgred - ludzie to świnie wiem coś o tym. Współczuje szczerze. Ale mamy tu galerię brzuszków - dawaj fotę swojego brzuchola!!!! Lecą na majówki 2007 może tam jest twój brzuszek - bo na maj masz temrin prawda?
Podziel się: