reklama
czarownica
Fanka BB :)
dziewczyny tak sie wkurzam na moj wozek i musze go koniecznie szybko sprzedac bo czasami moze znalesc sie w czesciach!! czy ktoraz z was ma taka spacerowke GRACO!! MAXI WÓZEK-MINI CENA-ZOBACZ -FOLIA GRATIS (156455861) - Aukcje internetowe Allegro
prosze doradzcie mi cos!!!
prosze doradzcie mi cos!!!
A ja się pochwalę, że w najnowszym numerze TWOJEGO DZIECKA wydrukowali mój list na temat basenu.:-):-) Wysłałam do nich maila chyba po grudniowym numerze i teraz wydrukowali
. Jestem w szoku
, ale mogli by jakąś nagrodę dać , a tu nic

czarownica
Fanka BB :)
gratulacjeee
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kasiunka super gratulacje :-) Jak nie chcą dać nagrody to pozwij ich do sądu. W końcu masz prawa autorskie do tego tekstu, no nie? ;-) ;-) ;-) Niech zapłacą za wydrukowanie 

Gratuluje Kasiunka a mozesz nam jakos zaprezentowac ten list?:-)
A ja miałam dzis niezła wizyte...Wracam ze spaceru o 15.45 wpada do mnie sasiadka i mowi, ze ksiadz bedzie chodził po koledzie od 16tej bo wczesniej ja poprosiłam zeby dała znac (tyle ze qrna nie 15 min wczesniej)
No dobra wiec szybko latam...jedna reką karmie Alka, drugą sprzatam a trzecia szukam kropidła i krzyzyka po babci na dnie szafy
Jak sie ogarnełam to stwierdziłam ze nie bede tak siedziec i czekac to jeszcze obiad zdazyłam zrobic...w tym czasie maz wrocił z pracy no i dwonek do drzwi...otwieram a tam " Ścięść Bozie temu domowi" mowi w drzwiach młody skosnooki w białej sutannie a ja zgłupiałam wpusiłam go i stoje z otwartymi drzwiami i czekam na ksiedza bo myslałam ze to ministant czy cos...a ten ze moze zamkniemy drzwi do mnie...hehe...No to zamknełam bo to ksiadz był, nawet całkiem sympaticzny i Alka potrzymał na rekach ale mały sie zaczął zaraz drzec wiec mi go oddał:-) Smiesznie było...pytał sie np. czy Aleksander to on?
Ale ogolnie dobrze mowił po polskiemu
A ja miałam dzis niezła wizyte...Wracam ze spaceru o 15.45 wpada do mnie sasiadka i mowi, ze ksiadz bedzie chodził po koledzie od 16tej bo wczesniej ja poprosiłam zeby dała znac (tyle ze qrna nie 15 min wczesniej)

reklama
Podziel się: