reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
Maxin nie mam ciągotek ani tym bardziej zdolności:-p pisarskich. Po prostu napisałam list do redakcji na temat, który tam chcieli (akurat o aktywnym spędzaniu czasu z dziećmi)- nie myślałam, że to wydrukują:eek::tak:

qwa qwa qwa cholera i inne takie ale sie pokłóciłam z moim osobistym juz trzeci dzień się nie odzywamy. To pierwszy raz od ślubu, jakie to niereformowalne stworzenie to szok, Julka szybciej załapuje niż on. Chyba sie dziś spiję tylko jak to zrobie jak nie piję eh, ah, cholera, qwa i inne takie.....

U nas tez zawsze tak było godzina i koniec kłótni ale ostatnio chyba juz nie wytrzymuję, za dużo na głowie a najbardziej dobija mnie to że od lutego ide do pracy:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: której niecierpię:-(

reklama
Kasiak mój też mnie drzaźni od paru dnia tak ze szok!!!
kasiunka czytałam twój list bardzo zgrabnie ci wyszedł!!!! A oni dają chyba tylko nagrody za te listy na pierwszej stronie!

Do góry