reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

JA uwielbiam takie spotkania z mamami tutaj staram sie czesto chodzic bo Bartus uwielbia sie bawic z dziecmi normalnie wtedy inne dziecko jest spokojny i grzeczny nie musze za nim non stop chodzic

reklama
No na pewno takie spotkania są super. Już też się nie mogę doczekać naszego :-)
Oczywiście jeszcze w międzyczasie czekam na lilith, maxin i kasiaczka :tak:
Jeszcze olenka27 musi do mnie koniecznie przyjechać na dłużej :-) No i chciałabym zobaczyć się z ewe26 bo mieszka całkiem niedaleko, ale teraz jest zapracowana :-(

Trin no teraz musimy soie jakos zgadac:)
Judi uwielbia inne dzieci i wszyscy mowia ze straszna smieszka:)

ja tez juz nie moge sie doczekac aby was poznac,pewnie od razy sie poznamy,moze z imionami bedzie problemm,ja musze poczytac bo sie myle,ksywy sa dobrze,ale przeciesz nie bedziemy do siebi tak na spotkaniu wolac???

No z imionami może być problem, ale jak piszę do niektórych dziewczyn sms'y to zawsze piszę po imieniu :tak: więc kilka mam z głowy do pamiętania ;-)
lilith no pewnie że się zgadamy. Dziewczynki się razem pobawią :-)

U nas na Bielsku kolezanka zamiescila czesc zdjec:) widac ze dzieciatka zachwycone a co dopiero jak beda starsze!!! super sa takie spotkanka!
wiec Trini trzeba sie wziasc w kupe i umowic!

Ja tak tylko niesmiało npomkne, ze nasze dzieci mniej wiecej no bo jedne mniej a dugie wiecej;-) przezyły juz tyle na swiecie ile w brzuszkach:tak: :-) Ale to zleciało mi jakos szybciej niz ciaza a wam?

Masz rację Angie! I to w obydwu rzeczach! Chociaż z drugiej strony mam wrażenie że stało się tak strasznie dużo, że czasy sprzed urodzenia Ignaca wydają mi się prehistoryczne! BA! Prehistorią wydaje mi się nawet okres kiedy miał dwa miesiące... W ogóle juz zapominam jak to było zanim ON się pojawił :)

Pozdrawiam
Agnieszka

Oczywiście jeszcze w międzyczasie czekam na lilith, maxin i kasiaczka :tak:
Jeszcze olenka27 musi do mnie koniecznie przyjechać na dłużej :-) No i chciałabym zobaczyć się z ewe26 bo mieszka całkiem niedaleko, ale teraz jest zapracowana :-(

A z nami Trini? Też mieszkamy niedaleko i mam ferie. Miałabyś ochotę też z nami się spotkać? :zawstydzona/y: Nawet w tym tygodniu? (mąż ma L4 i mógłby nas odwieźć).

reklama
ostatnio rozmawiałam z męzem na temat Marysi i zastanawialisiśmy sie jak myśmy mogli życ bez niej???? Jak to bylo możliwe? Nie wiem...tez nie pamietam takich czasów..... A co wtedy sie robiło z czasem??? teraz widze ze przeciekał przez palce....

Do góry