reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Fuck, fuck , fuck :wściekła/y: Własnie zobaczyłam na rozpisce, ze 19, 20 maj mam zjazd i to pewnie juz sesja bedzie! Jakby jeszcze za mało mnie ta szkoła wqr...ła:no: Ciekawe kiedy teraz zrobie małemu urodzinki w piatek? w poniedziałek? Bo 20ty wypada akurat w niedziele i super by było a tak to nie wiem:dry:

reklama
Ewa masz dobra dusze wiesz,ja musialm bym dobrze to sparwdzic,moze korespondencja dluzsza pomogla by wyczic czy mowi prawde,jeste wiel odob kotre przez net naciagaja ludzi,trzeba byc ostroznym,co nie znaczy nie pomaga;-)

angie no to macie dylemat,hmmm,na newno zorganizujecie,a czy to wazne kiedy,najwaniejsze ze bede goscie i oczywiscie solenizant:-)

Mają fajne menu w ty mprzedszkolu... Aż zgłodniałam... Marzę żeby ktoś mi takie sniadanka i obiafdki przygotoqwywał!

Aga

Dziewczyny chciałam zapytac o wakacje. No niby jeszcze troche czasu do nich ale ja juz mysle. Chcemy jechac nad morze a konkretnie do Jastranii czy ktoś juz tam moze był dzieckiem i ma jakies miejsce do polecenia????

my byliśmy we wrześniu w jastrzębiej górze - było super fajnie :-D tylko tydzień, ale akurat była ładna pogoda, ciepło, nie gorąco

a tak z innej beczki - oglądam właśnie taniec z gwiazdami extra (czy jakoś tak) - jaką fajną słodką córeczkę ma Bartosz :-)

reklama
I@nka my jedziemy w tym roku do Jastrzębiej Góry, jest tam super miejsce dla dzieci Willa Amberia

Do góry